Account Manager til Sotea

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vi søger efter den ultimative Account Manager, der kan tage vores team til nye højder. Uanset om du er en salgsguru eller et gnistrende talent, der ligger på spring til at erobre branchen, er det netop dig, vi søger hos Sotea. Kan du skabe en eksplosiv kundetilgang og sparke døre ind med en uovertruffen energi? Så er du nøjagtig den person, vi vil have som Account Manager. Vær’ med til at forme vores succes og tag plads i spidsen for vores væksteventyr.

Vi har brug for to engagerede kollegaer, en til vores kontor i Silkeborg og en til vores kontor på Østerbro i København.

Konceptet er enkelt og lige til – alt i én enkelt IT-løsning med en fast pris på alle ydelser.
Vi bruger alle vores vågne timer på at udfordre status quo og IT-branchen generelt, samt tilbyde vores kunder en helt unik samarbejdsform, som adskiller sig markant i branchen.
Vi har en unik kultur på holdet, hvor vi er meget bevidste om, at vi skal præstere som hold og derfor hjælper hinanden. Men der er også plads til individuelle toppræstationer, som vi dyrker og fejrer i dagligdagen.
Med hensyn til salgsværktøjer tør vi godt og sige, at vi har en af de bedste digitaliserede og automatiserede platforme i IT-branchen, som for dig betyder, at du kan bruge tiden på salgsarbejde, salgsprocessen og udviklingen af dine kunders forretning.

Om jobbet
Som en del af vores topmotiverede salgsteam på 9 kollegaer, bliver du ansvarlig for at udbygge vores kundeportefølje.
Du vil få en afgørende rolle i forhold til udvikling/opbygning af en kundeportefølje, og dine opgaver vil bl.a. bestå i:

  • Opsøgende salg og relations opbygning
  • Afdække kundens behov og rådgive om den optimale IT­-løsning
  • Facilitering af salgsmøder, forhandlinger og udformning af tilbudsmateriale, samt opfølgning herpå
  • Afholde kundemøder, skabe nye relationer og samarbejde med resten af organisationen
  • Eksekvere på Soteas salgsmål og salgsbudgetter

Vi tilbyder
Du bliver en del af en spændende virksomhed med gode kollegaer, som værdsætter fællesskabet og som gerne lærer fra sig. Vi vægter et godt arbejdsmiljø højt, det skal være sjovt og udfordrende at gå på arbejde. Du kan forvente interne konkurrencer, fejring af succeser, arrangementer og et stærkt fællesskab. Arbejdsforholdene er fleksible og du vil blive tilknyttet enten vores Silkeborg- eller Østerbro-kontor baseret på din geografiske placering. Du kan forvente, at en betydelig del af din tid vil blive brugt på landevejen og på salgsbesøg. Hvis du bliver tilknyttet Østerbro-kontoret, vil du skulle tilbringe 2-4 dage om måneden i Silkeborg for at mødes salgsteamet og dine kollegaer. Du aflønnes med en fast løn, bonus, firmabil, pension, sundhedssikring mv.

Hvad gør dig til et godt match i denne rolle?
Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende.
Vi søger en kandidat med et højt energiniveau, der brænder for at skaffe nye kunder og ser muligheder frem for begrænsninger, samt arbejder både godt individuelt og i team. Du har gode skriftlige færdigheder i dansk og engelsk, samt har kørekort B.
For at opnå succes i jobbet er det vigtigt, at du sætter en ære i at nå dine mål i samarbejde med resten af organisationen, og forstår vigtigheden af at være en samlet enhed, der har et fælles mål - at løse kundens udfordringer og tilbyde et stærkt IT-koncept.

Er du vores nye kollega?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte salgschef Thomas Hage Angelo-Dose på T: 92153112, [email protected].
Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet. Der indhentes straffeattest forud for ansættelse.

Sotea er ”den perfekte it-afdeling” for virksomheder mellem 10 og 200 medarbejdere i Danmark og Sverige. Rundt om det leveres der til SMB markedet hosting, drift og cloudbaserede løsninger, altid med afsæt i kundens forretning – alt i én it løsning som gør det nemt og enkelt for kunden. Sotea beskæftiger 50 medarbejdere, fordelt på tre lokationer– Silkeborg og København i Danmark, samt Stockholm i Sverige. Der er fuld fart på og virksomheden er kåret 7 gange som gazellevirksomhed, dette gøres ikke uden fokus på personlige relationer, glade kunder, tilgængelig support, godt koncept og dygtige medarbejdere.
Vil du vide mere: www.sotea.dk

En del af itm8
Itm8 er en førende dansk leverandør af IT-services til den private og offentlige sektor. Vi er repræsenteret på en række lokationer i Danmark, Sverige, Filippinerne og Tjekkiet. Koncernen har en stærk markedsposition i Danmark inden for fem forretningsområder; Cloud Services/IT Operations, Digital Transformation, Application Services, ERP og Cyber Security. Ligeledes beskæftiger koncernen mere end 1.700 medarbejdere med aktiviteter i 12 individuelle og unikke virksomheder, der alle fokuserer på samarbejde, innovation, udvikling og værdiskabelse på tværs af porteføljen. De 12 virksomheder er IT Relation, Mentor IT, Sotea, Progressive, Me’ning, Cloud Teams, Copenhagen Software, Miracle42, Emineo, Improsec, Cenvation and AddPro.

#LI-Jomje #LI-Hybrid


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • København Ø
  • Tirsdag den 01. august 2023

Lignende jobs

  • Sælger i København

    Fri kontakt
    Sælger - Bolig / Interiør Concept Store, København. Leder du efter en udfordring, hvor du kan være med til at udvikle kundeoplevelsen for et førende luksus-brand indenfor design, søvn & sundhed? Så har vi jobbet til dig! Stillingen: Vi leder efter en dygtig sælger, der er interesseret i indretning og har sans for design.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i København

    Fri kontakt
    Engageret & kompetent møbelsælger/indretningskonsulent til Slettvolls Flagship Store - Oslo Plads i København. Slettvoll på Oslo Plads i KøbenhavnSlettvoll er et af Skandinaviens førende butikskoncepter for møbler og interiør.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i København

    Graduate Account Manager – Join the EMEA Sales Graduate Program!When you join as a Graduate Account Manager not only will you be embarking on a rewarding career at the heart of technology. You .
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i København

    About the job:Are you our new service-oriented Account Manager Assistant? Do you have an interest in financial products and building strong relationships with Tier 1 institutional clients? Then..
    • Sælger
    • København
    Få mere info