Jeg søger stilling som indkøber eller butiksmedarbejder i Midtjylland

Job, jeg ønsker et job hvor hverdagen ikke nødvendigvis er ens, kan godt lide udfordringer. og se...
Job, jeg ønsker et job hvor hverdagen ikke nødvendigvis er ens, kan godt lide udfordringer. og ser ting som der ikke er prøvet før som en mulighed i livet. Og man bliver jo aldrig for gamle til at lære.


Som person er jeg mødestabil og har en positiv indstilling til nye udfordringer. Jeg trives godt i arbejde med en varieret hverdag. Jeg er lærenem og er ikke bange for at give mig i kast med ting jeg aldrig har prøvet før. Gennem mine forskellige jobs er jeg blevet meget erfaren indenfor salg og service herunder kundekontakt. Dertil har jeg igennem min uddannelse som handelsøkonom fået nye værktøjer til forståelse for indkøb, logistik og økonomi. Jeg arbejder kreativt og struktureret og kan lide at bruge disse evner ved div. koordineringsopgaver. Dette har jeg bl.a. brugt til koordinering af begivenheder igennem mit arbejde som daglig leder og mit frivillige arbejde på Mosstock festival. Jeg bliver opfattet som hårdtarbejdende, struktureret, positiv og selvstændig
Erfaringer:

De sidste to år har jeg arbejdet som daglig leder i en lille dagligvarebutik, og det har virklig rykket mig personligt. Men man finder stadig nye veje og udfordringer.
- daglig indkøb
- leverandør vedligeholdelse
- personale planlægning
- hyldeopsætning
- arrangement afholdes og planlægning
- udstillinger
- indkøb
- leder

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].