Jeg søger stilling som administrativ medarbejder, receptionist, børnepasser, tjener, køkkenmedarbejder, cafémedarbejder, butiksmedarbejder, blomsterhandler eller bager i Fyn

Kunne godt tænke mig primært at arbejde i tøjbranchen, da det er noget der interesserer mig. Dog ...
Kunne godt tænke mig primært at arbejde i tøjbranchen, da det er noget der interesserer mig. Dog har jeg også førhen arbejdet både i Fakta og på Sunset, så det er ikke kun det jeg søger. Søger en fast og stabil stilling i et rart miljø med nogle gode kollegaer.
Jeg er en smilende og glad pige, der er klar på noget nyt og nogle forskellige arbejdsopgaver. Ser mig selv som en god, stabil og samarbejdsdygtig medarbejder.
Erfaringer:

Jeg har arbejdet i Fakta, hvor jeg er vant til daglig kundekontakt med alle slags mennesker, hvilket jeg finder interessant. Man møder en hel del forskelllige mennesker, som er med til at gøre hver dag lidt anderledes. Jeg er derimod også vant til rengøring og overholdelse af daglige pligter der skulle gøres. Jeg har både arbejdet som ungarbejder og som ansvarlig, så har både prøvet det ene og det andet i forhold til at arbejde i en butik. Jeg blev lært op i at man som over 18, havde et ansvar for kunderne, butikken og medarbejderene der var på arbejde.
Jeg har arbejdet på Sunset, hvor jeg lavede mad, betjente gæster, udleverede mad, lavede daglig rengøring og tog imod drive-in. Jeg har derfor prøvet meget forskellige arbejdsopgaver, som lå meget langt fra hinanden. Jeg har derfor også lært at tage imod klager, tale med gæster og arbejde i et meget højt tempo, hvor man skal være meget fokuseret.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].