Jeg søger stilling som maskintekniker i Nordsjælland

Pladesmed<br />Karroserismed<br />Taksator<br />Synsmand
Pladesmed
Karroserismed
Taksator
Synsmand
Erfaringer:


Plade og karosserismed:
Miroslav Mirkovic
Rosenvej 30 – 3400 Hillerød
Mobil: 30 81 13 76
[email protected]



Som pladesmed arbejder jeg med en bils karrosseri. Jeg har er blandt andet med til at vurdere skadernes omfang, hvordan de helt præcis skal repareres, og hvad det vil koste i materialer og arbejdstid. Når jeg har udregnet hvad det vil koste, sender jeg beløbet til forsikringsselskabet, eller til kunden.
Jeg kan klare mindre skader uden brug af reservedele, men er der tale om en stor skade, er det nødvendigt at bestille dele hjem, som kan gøre karrosseriet helt igen. Ved hjælp af virksomhedens værktøj bliver de nyindkøbte plader formet i bestemte faconer og dimensioner, så de passer til bilen.
Sammenstød med træer, store sten og andre bilister kan ofte efterlade nogle grimme buler i bilen. Det er her at jeg træder til og fjerner buler og retter på diverse skævheder i metallet. Jeg kan benytter en rette bænk til arbejdet.
I tilfælde af en skade sørger jeg for at skaden bliver grundigt gennemgået og efterfølgende takseret af mig og dernæst godkendt af den respektive forsikringsselskab så skaden herefter kan blive udbedret/repareret og dækket af forsikringen – jeg har samarbejdet med alle forsikringsselskaber i Danmark.
Jeg er vant til at reparere skader på alle bilmærker og har indgående kendskab til alle former for skader.
Mine kompetencer:
• Alle former for forsikringsskader store, som små
• Alle former for karosseri arbejde
• Taksering
• Lettere rust arbejde
• Klargøring til lakering
• Lakering
• Lettere mekanisk arbejde
Jeg er 48 år gammel og har siden 2005 arbejdet for blandt andet Borch Car Service i Herlev, som plade og karosserismed. Jeg blev uddannet pladesmed i Serbien i starten af 1990. Jeg er en gift mand som bor sammen med min hustru Dana og vores to børn. Anna på 10 år og Marko på 8 år. Vi har siden 2008 boet i Tulstrup i Hillerød.
Jeg har efter endt uddannelse i Serbien været selvstændig, som pladesmed og autolakerer-maler. Jeg har arbejdet med mange forskellige bilmærker og med mange forskellige metoder. I min fritid kan jeg godt lide, at bruge min tid sammen med min familie og jeg holder meget af at fiske.
Jeg ser frem til en samtale sammen med dig, hvor du har mulighed for at spørge ind til mine kompetencer.
Med venlig hilsen
Miro.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].