Jeg søger stilling som køkkenmedarbejder, butiksmedarbejder, ufaglært eller sosu-hjælper i Sydjylland

Jobønsker: Jeg vil rigtig gerne arbejde med mennesker og få erfaring på dette område, så jeg sene...
Jobønsker: Jeg vil rigtig gerne arbejde med mennesker og få erfaring på dette område, så jeg senere kan tage en assistent uddannelse. Kan evt være hjælper på plejehjem, institution, hjemmepleje eller handicaphjælper.
Er ikke afskrækket ved arbejde i produktion, der har jeg stor erfaring.
Butik kunne være isenkram, boghandel eller sko og tøj.
Da jeg godt kan lide at lave mad ville køkkenhjælp også være en fin mulighed evt kantine eller efterskole/ungdomsskole.
Lidt om mig selv: Jeg er 44, bor sammen med min mand og vores yngste søn. Jeg elsker lange traveture, at få hovedet blæst godt igennem. Holder af at lave mad, læse bøger og slappe af i vores campingvogn, der ligger fast på Sydals. Jeg er omsorgsfuld, social og en teamplayer. Kvalitetsbevidst, fleksibel, grundig og engageret. Mødestabil og jeg har let til smil og grin.
Erfaringer:

har arbejdet 23 år i samme virksomhed (Skærbæk Bygningsindustri, Velux). Derfra har jeg stor erfaring med afkortning af trækomponenter, sortering. Arbejdet med kehlemaskine, sav og indstilling af scanner. Arbejdet med standarder, normer, tegningsforståelse. Afsluttet ordre i SAP. Anden dokumentation. God kendskab til iso-standarder og arbejdet med disse. Har uddannelse som intern auditor. Har også arbejdet med arbejdsmiljø som medarbejdervalgt arbejdsmiljørepræsentant, samt andet udvalgsarbejde.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].