Jeg søger stilling som it-supporter, it-underviser, marketingmedarbejder, sælger, produktspecialist, børnepasser, kontorassistent eller kundeservicemedarbejder i Hele Jylland

Jeg kan godt lide at udfordre mig selv. Derfor har jeg arbejdet i alt fra Børnehave, møbelfabrik ...
Jeg kan godt lide at udfordre mig selv. Derfor har jeg arbejdet i alt fra Børnehave, møbelfabrik og selvstændig. Jeg er en arbejdsom og ansvarsbevidst person. Jeg sætter en dyd i at udføre kvalitetsarbejde og fungerer bedst på en arbejdsplads, hvor man også kan have det sjovt med sine kollegaer. Med erfaring inden for IT og sprog er jeg i stand til at løse en lang række problemstillinger.

Resultatorienteret, ambitiøs, punktlig, initiativtagende, positiv og humoristisk er helt sikkert nogle af de adjektiver der beskriver mig bedst i en arbejdsmæssig såvel som privat sammenhæng.
Erfaringer:

Efter jeg blev student i 2019, har jeg arbejdet som vikar hos TempTeam, hvor jeg var på en møbelfabrik. Derefter har jeg været tiltrædevikar på to forskellige børnehaver. I starten af 2020 startede jeg min egen virksomhed, hvor jeg printer plakater, samt udøver IT-Support.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].