Solide kompetancer indenfor salg, rådgivning og relationer

Denne jobsøger er GuldBruger
Jeg er en ambitiøs, engageret, rådgivende og værdibaseret person med omfattende erfaring og dokument-eret resultater inden for salg, og for konsekvent at skabe værdi for interessenterne.
Har en skarp salgsprofil med et stort hunter gén, som finder, udvikler og fastholder kunder igennem bevidst opbygninger af relationer. 
Jeg er god til at kommunikerer og kan bevæge mig alle steder i ’kundens hus’ og møder folk i øjenhøjde. Jeg har et stort aktivitetsniveau og er på ingen måde typen der lader mig slå ud af et ’nej’ – jeg holder altid fanen højt og har positivt smittende humør.
Med baggrund i en analyse af kundens behov, kombineret med min brede viden inden for salg og erfaring med mennesker, sikrer jeg, at kunden føler sig tryg og velvidende om at de har fået bedst mulige rådgivning og løsningsforslag til den rigtige pris.
Jeg arbejder meget selvstændigt, men er også en holdspiller men en vindende personlighed med et meget højt energiniveau.

Søger nye udfordringer indenfor det relationsskabende salg som Salgskonsulent, Sælger eller konsulent. Gerne i en lille eller mellemstor organisation med et inspirerende og uformelt arbejdsmiljø.