Jeg søger stilling som kommunikationsmedarbejder, forretningsudvikler, kulturmedarbejder, kreativ medarbejder, voksenunderviser, uddannelsesvejleder, afdelingsleder, konsulent eller karriererådgiver i Østjylland, Århus eller Aalborg

Jeg ønsker mig et job som leder af et kompetenceudviklingscenter eller afdeling. Jeg ønsker mig e...
Jeg ønsker mig et job som leder af et kompetenceudviklingscenter eller afdeling. Jeg ønsker mig et job, hvor jeg skal koordinere og lede kompetenceudvikling. Hvor jeg skal lede, samarbejde, sparre, inspirere og motivere undervisere til sublime undervisningsaktiviteter og oplevelser. Et center eller afdeling, hvor deltagere får en rig og uforglemmelig oplevelse af læring og får et velstruktureret og operationelt udbytte.
Jeg vil lede en kontinuerlig videreudvikling af alle fagområder baseret på nyeste Know-How og forskning. Jeg vil ønsker mig et sted med tværfagligt og interkulturelt samarbejde og styrke. Jeg ønsker at arbejde for et fabelagtigt samarbejde med virksomheder og organisationer.
Stedet, hvor jeg har denne stilling er af lille til middel størrelse, hvor politisk diktering og påbud ikke forhindrer udvikling og mulighed for innovation og fleksibilitet.

En positiv personlighed skaber muligheder, og det går jeg ind for. Jeg er engageret og entusiastisk struktureret og fleksibel vedholdende og kvalitetsbevidst. Jeg har bestemt IT flair, og jeg bidrager med stærk interkulturel forståelse samt erhvervserfaring fra store til små nationale og internationale virksomheder.
Erfaringer:

Jeg har mange års erfaring med strategisk og operationel afstemmelse af kommunikation og koordination med og mellem interessenter; formidling fra øverste ledelsesniveau ud til afdelinger; udvikling, koordinering og ledelse af fag, undervisning og facilitering; tværfaglig vidensdeling, e-learning; medie planlægning og implementering på intranet, internet og sociale medier.
Jeg har fokus på konstruktivt arbejde med de bedste interne og eksterne relationer for øje. Tillid er højeste prioritet , og den er værd at investere i.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].