Growth Hacker & Digital Marketing Consultant

Hej,

Jeg vil gerne arbejde i digital marketing på grund af mine baggrund som er optaget med marketing, kunde service, IT Support og digital marketing.

Nuværende, arbejder jeg som Digital Marketing Specialist hos Hoodheroes. Deres business model er at lave en online community for sustainability og CSR og jeg er ansvarlige til at analyse, SEO, Facebook strategi og optimering af hjemmesider. mine værktøjer er Google Analytics, Google Tag MAnager, Google Ads, Google Trends, Ahref, Facebook, Google Search, Mailchimp, Hubspot crm, hotjar og meget mere )


Samtidige arbejder jeg også som Freelancer til en online plateform kalder Appen som Social Media Evaluator.

Jeg arbejdede før som Growth Hacker for Norgreen ApS som er også en startup og laver designer ure. Jeg var ansvarlige for brand awareness i UK og US market. Mine hoved opgaver var influencer marketing med fokus på bloggers, youtubers, instagramers, Facebook, reddit. Jeg brugte shopify, Awin, dealspotr, google analytics, excel, google drive, amazon sammen med andre værktøjer nævnt ovenfor.

Jeg er også erfaren med IT Support og arbejdede for Molo Kids A/S hvor jobbet var at hjælpe kunde med Microsoft 365, Microsoft Navision, Microsoft Server, login problemer, installationer, online / offline it-support og andre hardware/software problemer.

Sammen med digital markedsføring og IT er jeg en kundeservice person. jeg brugte mine kompetencer som Restaurant manager. Jeg synes at for lave et bedre marketing strategi man skal se produkt/Service fra kunde prospektiv og jobbet som restaurant manager hjulpet mig meget at forstå betydningen af denne retning.