Visionær, Innovativ og resultatskabende

Denne jobsøger er GuldBruger
26 år erfaring med salg, heraf 16 år som salgsleder-/chef, indenfor. Sociale-/digitale platforme, tele- /kommunikationsløsninger, marketing og kommunikationsprodukter, medie- tv- internet, SEM/SEO, SaaS. til virksomheder i hele Danmark.

Er leder med hjertet, min professionelle tilgang og kundehåndtering har modtaget flere anerkendelser, og har gjort at jeg har opnået resultater, der langt oversteg budgetter og forventninger samt åbnet mange døre.

Jeg er innovativ, fleksibel-/rummelig med stor empati og en dygtig forhandler på alle niveauer, med evnen til at opbygge, opretholde forretnings- og kunderelationer.

Jeg har stort overblik, gode kommunikation og formidlingsevner, stærkt kommercielt mindset, er yderst resultat- og målorienteret ”EN VINDER / HUNTER”, Innovativ, nysgerrig og er drevet af forståelsen af salg, søger konstant efter hvad der driver medarbejdere og kunder.

Stor erfaring med hvilke former for udvikling /optimeringer der virker og er mest effektive ih.t. øget omsætning, effektivitet og kundetilfredshed. Opnår min gode resultater, ved at vise vejen med masser af energi, empati, involvering og motivation omkring mig. Bruger dette aktivt, til at skabe en stærk strategi, implementere nye salgs- kvalitetsmål og sikre visioner og værdier for virksomheden og giver medarbejderne stor succes.