Jeg søger stilling som børnepasser eller fritids medarbejder i Nordjylland

Mit navn er Jessica Moric, jeg er 18 år gammel og går på Frederikshavn Gymnasium i 2.g på biologi...
Mit navn er Jessica Moric, jeg er 18 år gammel og går på Frederikshavn Gymnasium i 2.g på biologi/kemi-linjen. Tidligere har jeg gået på Bangsbostrand skole, Nordstjerneskolen og Privatskolen i Frederikshavn, hvor jeg tog mit 10’ende år. Af fritidsinteresser har jeg svømmet i 12 år, hvor jeg var til både store og små stævner. Dans var også en lille del af mit liv, hvor jeg dansede hiphop og pardans i et par år. Klaver har også været en hjemmeaktivitet. Jeg er dog stoppet med svømning og dans, og bruger nu tid i et fitnesscenter ca. hver anden dag i Fitness World, Frederikshavn, hvor jeg har trænet siden september 2018.
Jeg bor sammen med begge mine forældre (mor fra Thailand og far fra Danmark) og har 2 brødre. Min ældste bror bor ikke længere hjemme, da han har sin egen familie.
Jeg blev færdig som ungarbejder i Rema 1000, Kragholmene i starten af februar 2018, hvor jeg både har siddet ved kassen, og været rundt for at sætte varer på plads, osv. Jeg har arbejdet siden september 2017 derude, hvor det har varieret mellem 0-3 vagter om ugen. Det har både været tidlige morgenvagter, og aftenvagter. Jeg var dog nødt til at stoppe, da jeg fik en skade i mit håndled og var nødt til at tage en pause fra arbejde, hvor jeg nogle måneder efter fik jobbet på restaurant Nerd i Frederikshavn som afrydder og tjener, hvor jeg har vasket op, sat ting på plads, lavet kaffe, osv., men da det kun var et sommerferiejob jeg blev tilbudt, kunne jeg godt tænke mig et længere varigt fritidsjob.
Erfaringer:

Jeg har allerede erfaring med arbejde og jeg er derfor god til at håndtere kunder, og jeg er der altid til at hjælpe dem. Når man arbejder med andre mennesker skal man også have tålmodighed, og det har jeg også. Jeg har også gjort meget rent, kørt med varer, løftet tunge ting, osv. og er altid sikker på det jeg laver. Kreativitet og design er også noget jeg rigtig godt kan lide, og jeg er altid klar med nogle nye ideer, hvis der er brug for det. Jeg er fleksibel, møder til tiden, og vil med glæde være her til at hjælpe, hvis der skal tages nogle vagter.
Jeg vil gerne have et nyt job, hvor jeg også kan få mulighed for at lave nogle anderledes og forskellige ting. Jeg kan godt lide når der er gang i den og have mange opgaver, så der altid er noget at lave, og er derfor altid klar på nye udfordringer.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].