Jeg søger stilling som projektleder, afdelingsleder eller supply chain management i Østjylland, Århus eller Vestjylland

Mit jobønske er at gøre en forskel og skabe en værdi for min arbejdsplads, og et ekspempel er cat...
Mit jobønske er at gøre en forskel og skabe en værdi for min arbejdsplads, og et ekspempel er category manager inden for indkøb.
Som person er jeg interesseret i nye arbejdsområder og kan godt lide at blive udfordret med opgaver som kan udvide min faglighed og viden. Privat som professionelt er jeg et ansvarligt menneske og teamplayer, samt det er vigtigt for mig at alle omkring mig trives, at vi i samlet flok får løst de arbejdsopgaver, når i mål og vi får den samme information der nu gives. Af kollegaerne beskrives jeg som imødekommende og serviceminded, hvilket kan tilskrives at jeg i stand til at opbygge tillid og skabe gode relationer på tværs af organisationen.
Erfaringer:

Med stor erfaring og viden inden for vind industrien og med forskelligartede opgaver gør, at jeg er vant til at skulle servicere på forskellige plan både overfor kunderne, projektmanager, sitemanager m.m. Jeg trives med travlhed og er en loyal og stabil medarbejder, samt kommer der en opgave på mit bord som ikke er min, så udfører jeg den til ende.
Jeg har rutine i indkøb af dele til møllerne, kickoff møder, salgsordre, fakturering, budget, tegninger, tjek af hovedkomponenter, booking af transport, kundemøder, besøge projekterne samt fabrikkerne i DK. Jeg er en selvkørende medarbejder og er villig til at lære nye ting.

Ved NEU Vestas havde jeg det selvstændige ansvar for kickoffmøderne, salgsordre til kunderne, indkøb, godkendelse af faktura, ansvar for at dele kom til siten af værktøj/løftegrej/spareparts, tjek hovedkomponentslisten, lave Inquiry i tilfælde af der skal laves ændring på hovedkomponentslisten, planlægning og ad. hoc. opgaver.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].