Jeg søger stilling som regnskabsmedarbejder i Århus eller Midtjylland

Jeg er meget ambitiøs kvinde og vil gå ind i ethvert job med al min energi og entusiasme. Som det...
Jeg er meget ambitiøs kvinde og vil gå ind i ethvert job med al min energi og entusiasme. Som det fremgår af mit CV, har jeg kompetencer inden for: Finansbogholderi, eksport, administration, personalechef og skatterevisor i mit hjemland. Her i Danmark har jeg kompetencer om, alt bogholderi, budgetter, afstemninger, lønregnskab, moms, årsafslutninger samt klargøring til revisor. Jeg er motiveret af at skabe udvikling og resultater gennem nye tiltag. Jeg har stor kompetencer inden for alle de ovennævnte områder og et stor ønske at forsætte på arbejde og udvikle mit faglig kompetencer i dansk arbejdsmarked.
Erfaringer:

Jeg har haft 35 års erfaring inden for bogføring, eksport, administration, salg og som personalechef og endelig som direktør.
Mit bedste resultat var, da jeg arbejdede hos et japansk firma som eksportdirektør i mit hjemland. Her i Danmark arbejdede jeg som kontorassistent 2 år, hvor jeg stod for al bogføring, administration og lønregnskab. Den erhvervserfaring jeg har opnået i mit tidligere job vil jeg kunne anvende hos jer og tilføre dette i jeres firma. Jeg er en rutineret E-conomic, ProLøn og Ordrestyring - bruger, og er også på hjemmebane i Excel, Words og Outlook.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].