Jeg søger stilling som diætist i Grønland eller Færøerne

Jeg er færdiguddannet til januar og søger et job, gerne på Grønland, hvor jeg kan være med til fo...
Jeg er færdiguddannet til januar og søger et job, gerne på Grønland, hvor jeg kan være med til forebygge sygdomme eller (HELST) fremme sundhed.

Jeg har toningen sundhedfremme og formidling og har tidligere været med i sundhedsfremmende projekter, hvor minoritetsgrupper har været deltagende, eller med formålet at mindske ulighed i sundhed.

Jeg er engageret og ambitiøs og vil gerne bidrage til at borgerne får en øget sundhedforståelse, så de selv aktivt kan tage valget om at øge deres livskvalitet både psykisk og socialt såvel som fysisk.

Da, jeg på et tidspunkt godt kunne tænke mig at læse videre vil jeg derfor også være interesseret i et vikariat.
Erfaringer:

Jeg har været i forskellige praktikker og praksisser hvor jeg enten har formidlet om ernæring og sundhed samt været med i projekter, bl.a. med social gastronomi i fokus, der har til formål at mindske ulighed i sundhed.

Derudover har jeg været frivillig på forskellige folkemøder og konferencer hvor jeg har talt med børn, unge og voksne om både alternative madvarer, der er klimavenlige, og ernæring generelt. Her havde vi bl.a. et event i forbindelse med GoCook hvor børn kunne komme og udforske deres sensorisk og sange ting de aldrig havde prøvet før.

Som studie job har jeg de sidste 3 år arbejdet i en social økonomisk virksomhed kaldet Send Flere krydderier, der fungerer som restauration men som består af kvinder der er i praktik fra invandrer kvindecenteret som gerne vil integreres på arbejdsmarkedet.

sidst men ikke mindst har jeg det sidste 1/5 være måltidsvært på Rigshospitalet, hvor jeg har søger for at maden har været i anrettet i appetitlige og overkommelige portioner for patienterne.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].