Jeg søger stilling som sosu-hjælper i Storkøbenhavn eller København

Dag og aften og nat
Dag og aften og nat
Erfaringer:


Hej jeg hedder Faisal Hassan jeg er en frisk ung mand på 28 år, bosiddende i Nordvest København
Jeg er i øjeblikket opsagt mit arbejde i en plejehjem på Fyn og tilflyttet til København. Jeg har gennem mit arbejde dygtiggjort mig med arbejde med ældre borger. hvilket gav mig en masse gode redskaber, som jeg har taget med mig. Grunden til jeg vil arbejde med ældre er, jeg elsker dem. Tanken om jeg kan gøre deres dag bedre, og give dem al den hjælp de skal have gøre mig glad, jeg har både Medicin, første hjælp, forflytnings kursus, samt hygiejne kursus Jeg er meget pligtopfyldende og stiller mig kun tilfreds med mit arbejde, hvis jeg har udført opgaven 100 %.
Jeg er en glad og udadvendt mand, som ikke er bange for at prøve noget nyt. Jeg er meget servicebevidst, og det er altid borgen der kommer i første række og de skal altid have den bedste hjælp. Jeg er en meget snaksaglig person, der elsker at arbejde med mennesker, men lige såvel er jeg en meget selvstændig person der kan håndtere at være på egen hånd.
Jeg går altid i gang med en opgave med frisk mod og lader mig ikke slå ud af problemer. Problemer er til for at blive løst.
Jeg er en stabil, selvstændig og initiativrig mand til en stilling på en spændende, travl arbejdsplads. Jeg håber på at udvikle mig som person og arbejdsmæssigt. Jeg er også meget fleksibel hvad angår arbejdstider, og ved hjælp af andres vagter. Da jeg viser et stort engagement for mit arbejde, så snart jeg er sat ind i sagerne. Vælger I mig som kommende medarbejder får i en smilende, og mødestabil mand
Skulle der evt. være spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte mig på

+45 55 24 67 19

Jeg glæder mig til at høre fra Dem.


Sprog:
• Dansk – Flydende
• Engelsk – Øvet
• Somalisk - Flydende
• Tysk – Begynder
• Italiensk – Øvet

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].