Jeg søger stilling som psykolog, pædagog eller voksenunderviser i Storkøbenhavn, Nordsjælland eller København

Et jobønske kan være svært at beskrive præcist. Men jeg er inspireret og motiveret af et job hvor...
Et jobønske kan være svært at beskrive præcist. Men jeg er inspireret og motiveret af et job hvor der skal undervises og udvikles. Et job indenfor samfundsvidenskaben og i relation til børn og unge.
Kort fortalt. Jeg er uddannet sygeplejerske i 2010. Har diplommoduler fra psykologi og pædagogik fra UCC. På arbejds fronten har jeg erfaring med undervisning, da jeg har været studenter underviser på kandidat uddannelsen for Socialt Arbejde på Aalborg Universitet. Ligeså har jeg 10 års erfaring fra praksis, i arbejdet med udsatte børn og unge. Herunder familiebehandling, psykiatri, bosted med mere. Endvidere har jeg erfaring med ledelse, idet jeg har været assisterende afdelings- sygeplejerske i voksen psykiatrien.
Sluttelig, en kort beskrivelse af mig: Jeg er en frisk kvinde i snart midt 30erne. Jeg er initiativ og iderig. Er godt til at have mange bolde i luftet, er god til at sætte teori og praksis sammen til en forståelig ramme, og ikke mindst sætter jeg pris på loyalitet og ærlig i arbejdet.
Erfaringer:

Erfaring fra min praksis som sygeplejerske.
2010-2011 basis sygeplejerske i voksen psykiatri. Her opnåede jeg kompetencer, som psykiatrisk sygepleje, tværfaglighed, relations kontakt til borger med svære psykiatriske diagnoser, berøringsflader med forskellige grupper af samfundsborger.
2012-2013 assisterende afdelingssygeplejerske her fik jeg opnået kompetencer og erfaring med ledelse af personale gruppen og samarbejde med den overordnet direktion. Fik indblik i styring, fordele og ulemper. styrings former, ledelses former osv. jeg lærte både en masse personlig men også fagligt.
2013-2018 Miljøterapeut på bosted for anbragte børn og unge. Her opnåede jeg mange forskellige kompetencer og færdigheder i en mere pædagogisk og relationel praksis med børn og unge. f.eks grundlæggende relationdannelse og udviklings betydning af et helhedsyn. familiearbejde, overgang fra børne til voksen livet, teoretisk læring med mere.
2015-2018 familiekonsulent i kommune. her arbejde jeg selvstændigt og tilrettelagte behandling/intervention i samarbejde med skole, psykolog, psykiatri og familien.
Nuværende er jeg studerende på Kandidat uddannelsen Socialt arbejde. Dette har givet mig mange kompetencer og færdigheder i et se mere kompleks virkelighed af sociale problemstillinger og nye udfordringer i det sociale arbejde. en større bedvished om samfundets udvikling osv. Jeg har gennem mit studie specialiserede mig i, børn og unge da det er emnet jeg brænder for. Jeg er færdig til sommer, hvorfor jeg nu er igang med at oprette denne profil i håb om at finde et relevant og spænderne job, hvor jeg netop kan tilbyde både praksisforståelse og den mere akademiske tilgang. Sluttelig har jeg undervist 1 semester studerende på kandidat uddannelsen i Socialt arbejde. Dette gav mig masser erfaring, både didaktisk, praktisk og ikke mindst en bekræftelse på at jeg brænder for at undervise.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].