Tryk her og søg via fritekstsøgning
Slet valgte
{{getText(item)}}

Køletekniker slagelse

Du har lavet denne søgning:  Køletekniker slagelse, og er derfor kommet til Jobsearch.dk, som er Danmarks store portal for ledige jobs. Bemærk at søgeresultaterne herunder ikke nødvendigvis matcher din søgning Køletekniker slagelse. Hvis du ikke finder jobs, der passer til din søgning, kan du bruge filteret til venstre til at finde eventuelle ledige stillinger der passer til din søgning. Det understreges at du altid skal overholde loven når du lejer eller udlejer.

Se alle ledige job

Find dit job nu. Se de ledige jobs på listen herunder. Som landets største jobportal har vi samlet alle ledige stillinger til dig. Søg job og find en ledig stilling nu. Held og lykke med jagten efter arbejde .

2 job fundet
  • Vi søger en erfaren elektriker til vores projekt- og entrepriseafdeling i Slagelse.

    Vi søger en erfaren elektriker til vores projekt- og entrepriseafdeling i Slagelse - til mindre projekter & entrepriseopgaver.

    Som vores nye elektriker bliver du en del af vores afdeling i Sla..
  • Sikring- og alarmteknikker søges til fastansættelse

    Vi søger nye elektrikere, som har erfaring med ABA, AIA og generelt sikringsarbejde. Du vil indgå i et stærkt dynamisk team, som i fælleskab løfter opgaven. Der vil være mulighed for, både at arbej..