Jeg søger stilling som sælger, rengøringsassistent eller butiksmedarbejder i Storkøbenhavn, Nordsjælland eller København

Jeg søger job indenfor følgende områder:<br />Butiksassistent<br />Telefondame<br />Kontorrengøri...
Jeg søger job indenfor følgende områder:
Butiksassistent
Telefondame
Kontorrengøring

Som administrativ medarbejder samt en bred erfaring indenfor butik-, køkken- og rengøringsbranchen, kan jeg bidrage med solid erfaring indenfor disse områder samt ad-hoc opgaver, og evnen til at arbejde effektivt og resultatorienteret.

Mit mål er at skabe et godt arbejdsmiljø, med kollegaer, som jeg kan lære og udvikles af, udover de input og konstruktive idéer jeg selv vil bidrage med. Jeg opleves som serviceminded, da jeg altid har smil i stemmen, og giver kunderne en oplevelse af at blive hørt. Jeg er en struktureret samt empatisk kollega og som person er jeg altid åben overfor nye input.

Jeg fungerer godt selvstændigt, såvel som et team. Jeg har evnen til at tilpasse mig nye opgaver og det uventede og byder variation og forandrede krav i arbejdet velkommen.

Igennem min store interesse for minigolf, har jeg lært vigtigheden af at fungere som et team og jeg elsker, at udfordre mig selv, både på et personligt, men også et fagligt plan. Jeg holder meget af, at arbejde med mange bolde i luften og min brede erhvervserfaring har været med til, at forme en personlighed som ikke er bange for at tage ansvar og beslutninger.
Spidskompetencer: Proaktiv, humoristisk, resultatorienteret, hjælpsom og serviceminded.
Erfaringer:

På baggrund af mine tidligere jobs indenfor butiks branchen samt administrative arbejdsopgaver, har jeg opnået en solid erfaring indenfor disse områder, og har derfor stor indsigt i netop hvad disse typer opgaver kræver.

I får en ildsjæl med godt humør, der brænder for salg og kundeservice. I skal vælge mig, da jeg har en bred viden samt livserfaring indenfor servicefaget. Jeg vil være en god ambassadør og gøre mit til, at andre kan nikke anerkendende til os.

Mit servicegen er stort, og derfor mener jeg at ingen opgaver er for små eller store. I får en smilende og imødekommende medarbejder. Med min stærke analytiske sans og strukturering af arbejdsopgaver, overholder jeg deadlines samt bevarer overblikket, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Af kollegaer opfattes jeg som én der er til at stole på - jeg holder det jeg lover. Jeg er hjælpsom og giver gerne en hånd med hvor og hvornår, der måtte være brug for det. Jeg er en god kollega, der gerne lytter til andres idéer og selv kommer med konstruktive input, så vi sammen kan skabe de bedste løsninger.

Som person er jeg udadvendt, serviceminded samt detaljeorienteret. Igennem mit arbejde hos landtransportskolen har jeg at gøre med ca. 800 kunder om dagen, hvorfor jeg har let ved at tale og komme i snak med alle typer af mennesker. Jeg er en fleksibel medarbejder i forhold til arbejdstider og kan derfor arbejde på alle tider af døgnet, samtidig med, at jeg kan starte med kort varsel.

Jeg håber at komme i betragtning til jobbet, da jeg elsker at have med mennesker at gøre samt har et stort servicegen. Stillingen lyder meget interessant og jeg mener selv, at jeg har de rette egenskaber til at udfylde stillingen.

Med disse ord, vil jeg afslutte min ansøgning. Jeg håber, at jeg har skabt interesse og jeg glæder mig til, at blive indkaldt til en personlig samtale, hvor jeg meget gerne vil uddybe mine kompetencer.



Med venlig hilsen,
Helle Lund

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].