Jeg søger stilling som lagermedarbejder, receptionist eller butiksmedarbejder i Århus

Jeg er en energisk pige på 22 år med gåpåmod. Jeg elsker en travl arbejdsdag og nye udfordringer....
Jeg er en energisk pige på 22 år med gåpåmod. Jeg elsker en travl arbejdsdag og nye udfordringer. Jeg er meget lærenem og går ind for personlig udvikling. Jeg flytter til Tilst d. 1/10-2020 med min kæreste og søger derfor arbejde. Jeg har altid arbejdet og til tider flere steder af gangen - dette har dog aldrig påvirket min arbejdsmorale eller gejst (tværtimod). Jeg er en pige, som i stressede situationer kan holde hovedet koldt og sætter pris på ansvar, da jeg er stædig og målrettet og ikke kan lide at skuffe andre eller mig selv.
Erfaringer:

Jeg har arbejdet ved Q8 Danmark som salgsassistent i 5 år og har derigennem fået meget erfaring med kundebetjening, kundeservice, rengøring, opfyldning, oplæring af nye ansatte, tilrettelæggelse af vagtplan for hele stationen, samt hygiejne indenfor håndtering af madvarer.

Jeg har været bestyrer på Bar Shooters i Ringkøbing, Vestjylland. Her har jeg fået erfaring med kundebetjening, kundeservice, arbejde under pres, rengøring, salgsteknikker, oplæring af nye ansatte, samt udvikling af arbejdspladsen.

Jeg er i øjeblikket tjener på Restaurant Pakhuset i Skjern, Vestjylland, hvilket bliver opsagt til d. 1/10. Her har jeg fået erfaring med kundeservice, arbejde under pres, multitaske, rengøring, håndtering af madvarer, samt samarbejde og overblik.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].