Jeg søger stilling som butiksmedarbejder eller hotelmedarbejder i Odense

Jeg søger job som butiksmedarbejder / hotelmedarbejder
Ingen yderligere bemærkninger
Erfaringer:

Jeg er en dreng på 18, og går på tegien business. jeg har afslutter 10 klasse sidste sommer. Jeg er meget god til at kommunikere og har kendskab til flere sprog: arabiske, Dansk og Engelsk.
Jeg ser mig selv som en loyal person, der tager ansvar for mit arbejde. Jeg er altid smilende, og er en udadvendt person på arbejdsmarkedet hvor jeg altid er professionel. Jeg har tidligere, haft et job i netto, i lollipop slik, norstat og har arbejdet i Bilka. jeg har arbejdet i Bilka i 2 år næsten, blev ansat d.18. aug. 2018. Jeg har også haft erfaring hos netto, lollipop, norstat og Bilka. at jeg er parat til at yde den bedste service og vejledning til kunden. Og jeg har en meget god situationsfornemmelse og er en meget engageret og kreativ person, med mange kvalifikationer.


Jeg kan beskrive mig selv som en slider, og jeg sætter ære i mit arbejde. At yde en stabil arbejdsindsats og lave et godt stykke arbejde beskriver mig godt. Jeg er udadvendt, smilende og sætter pris på godt samarbejde med gode kollegaer. Jeg er pligtopfyldende, arbejder selvstændigt og er god til at holde mange af de ”berømte” bolde i luften. Mit helbred er godt, så der er ikke behov for særlige vilkår.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].