Jeg søger stilling som direktør, driftsleder, supply chain management eller maritim medarbejder i Hele Danmark, Grønland eller Færøerne

Jeg er en top motiveret leder med masser af international erfaring i både projekts- og virksomhed...
Jeg er en top motiveret leder med masser af international erfaring i både projekts- og virksomhedsledelse. Jeg er vant til at arbejde med med mange mennesker omkring mig som hver især kræver forskellige ledelsesstrategier og jeg trives i intensive arbejdsforhold hvor hurtige beslutningstagen er et must. Jeg er desuden meget systemorienteret og arbejder bedst under ordnede forhold.
I min fritid prioterer jeg min familie bestående af min hustru, to piger og en søn. Jeg holder meget af musik, natur og praktiserer en sund tilværelse.
Jeg ser mig selv bedst i en stilling indenfor logistik eller forretningsudvikling i eksempelvis Afrika eller andre U/I lande.
Erfaringer:

Udfordringer og ansvar har været naturlige ingredienser i min mere end 15 års professionelle erhvervskarriere. Jeg er vant til- og trives godt i "out-of-box" tænkende arbejdsmiljøer, hvor det er en del af hverdagen hvor man som et team ikke er bange for at udfordre konventionel tænkning. Der er min overbevisning at i sådan et arbejdsmiljø vil man være i stand til at skabe de bedste resultater. Personligt er jeg en ildsjæl med vindermentalitet hvor jeg sætter mine mål i fokus, men uden at sætte mit teams velbefindende over styr. Jeg er desuden systemorienteret hvor jeg sætter pris på at have et integreret management system implementeret, hvori jeg har erfaringer med ISO standarder or ERP systemer (SAP). Gennemsigtighed i virksomhedsdrift via dashboard systemer er efter min mening en god metode til at holde et højt performance niveau.

Som CEO (og COO) har jeg været i stand til at skabe vækst. I perioden fra 2017-19 opnåede vi en vækst på 50% i omsætning efter en meget udfordrende 2016-17 periode fyldt med politisk usikkerhed i Tanzania og en mindre stagnering i mineral priserne. I samme periode ekspanderede vi vores portefølje ved at overtage en dry port i Zambia i 2018 på en 25 årig BLT kontrakt hvor vi pt har investeret $1.7 millioner ud af $10 millioner. Intentionen er at følge den nyudviklede virksomhedsstrategi hvor målet er at gøre logistik i østafrika billigere via større brug af jernbane transport. Vi har derfor etableret tæt samarbejde med de Tanzanianske and Zambiske (TAZARA) jernbane myndigheder samt privat ejede jernbane selskaber med det primaære mål at gøre jernbane transport effektivt.
Som COO og projektleder i samme selskab var jeg spydspids for at reducere driftsomkostninger med 20% ved etablering af rapport, SOP og dashboard systemer i hele virksomheden samt implementeringen af ERP systemet SAP Business One.

Jeg har udover administeret et Danida støttet projekt i Tanzania i perioden 2009-11 på en samlet total projekt værdi på Kr. 50 millioner, hvor min primær funktion var at fase projektet ud. Vi administerede et område på 500,000 ha hvor intentionen var at træne det lokale sekretariat i økonomisk uafhængigt og bæredygtigt at administrere området. Omsætningen skulle genereres via investeringer fra privat sektor i land- og skovbrug såvel som foto og jagt turisme.
Jeg har tidligere i min karriere beskæftiget mig med turisme, jagt og jord forvaltning i Skotland og Sydafrika, hvor jeg modtog mine første større ledelsesansvar. I sydafrika blev jeg ansvarlig for den del af forretningen som omhandlede safari turisme.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].