Jeg søger stilling som projektleder, supply chain management, maskintekniker, maskiningeniør eller forsker i Fyn eller Jyland

Jeg søger arbejde som tværfaglig udviklingsingeniør og projektleder. Jeg vil gerne arbejde indenf...
Jeg søger arbejde som tværfaglig udviklingsingeniør og projektleder. Jeg vil gerne arbejde indenfor de maskintekniske discipliner, med snitflader til mekatronik, automation, robotteknologi, energi og indeklima og medica/Bioteknologi.
Erfaringer:

Jeg er trænet og uddannet i at anvende udviklingsprocessor der tager udgangspunkt i kunde og markeds behovet for produktet, samt tage højde for de forordninger, standarder og regler der gør sig gældende for markedet. Jeg arbejder systematisk med at specificer de vigtigste og kritiske komponenter først, samt lave risiko og stakeholder analyse løbende i min udviklingsproces. Dette forhindre tilbageløb i udviklingsfasen og minimere overraskelser i implementeringsfasen. Jeg udvikler efter at deffinere de strategisk kritiske designs først og efterfølgende fremskaffer jeg de nødvendige komponenter der skal til for at imødekomme kunde og bruger krav.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].