Jeg søger stilling som kreativ medarbejder, produktspecialist, teknisk designer eller konsulent i Århus eller Aalborg

Jeg har en stor passion for produktudvikling og med en uddannelse som industriel designer har jeg...
Jeg har en stor passion for produktudvikling og med en uddannelse som industriel designer har jeg kendskab processerne herved. Udover dette er jeg en udadvendt og åbenhjertet person med flere års erfaring i salg. Jeg ønsker at bruge min passion og mine kompetencer samt at udnytte min serviceorienterede og imødekommende person til at vejlede kunder/brugere gennem disse processer til tilfredsstillende produktløsninger.
Erfaringer:

Gennem min uddannelse som industriel designer har jeg i fællesskab og alene arbejdet løsningsorienteret med udgangspunkt i problembaserede cases indenfor sundhedssektoren, rehabilitering, det maritime, fødevareindustrien m.m.
Herfra har jeg erfaring med etablering af kundekontakt samt indsamling af empiri i de spæde stadier af produktudviklingsprocessen. Ligeledes har jeg erfaring med idégenering, konceptualisering og produktionsmodning baseret på førnævnte data samt konstant inddragelse af den tiltænkte bruger/kunde.
Med min erfaring i salg har jeg nemt ved at møde brugere/kunder i øjenhøjde og i alle luftlag med en forståelse og nysgerrighed ligegyldigt profession eller problem.
Ved min seneste projektansættelse hos Nytech A/S fik jeg yderligere erfaring med udvikling, modning og teknisk tegningsarbejde gennem bruger -og materialetests i CAD-software og Adobe programmer og tæt samarbejde med salg, produktion og kunder, der sikrede tilfredsstillende resultater for produktion.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].