Jeg søger stilling som tømrer/snedker i Nordjylland eller Aalborg

Hej jeg hedder Xander Hammer Jensen<br />Jeg er ny elev på Tech College i Aalborg, men kommer opr...
Hej jeg hedder Xander Hammer Jensen
Jeg er ny elev på Tech College i Aalborg, men kommer oprindeligt fra Arden, jeg søger en læreplads til mit skoleforløb eller også inden, hvis det er muligt. Jeg har gennem et par gange været i praktik blandt andet hos Brdr. Nielsen, Døstrup Tømrerforretning og Mogens Bach A/S og har derfra kun fået positiv feedback. Jeg har siden 8.klasse haft stor interesse for tømrerfaget og er derfor 100% sikker på at det er det her jeg vil. Jeg er en meget imødekommende person og aldrig bange for at prøve noget nyt af eller stå for nye udfordringer. Jeg har ingen problemer med at arbejde sammen med andre mennesker eller nye personer. Jeg har aldrig været super glad for skolen og har derfor valgt at tage en EUD som tømrer, og har derfor masser tid til at komme ud og arbejde i firmaet eller lære nye ting på skolen.
Jeg synes selv jeg er meget pligtopfyldende og har aldrig haft problemer med mine jobs i forhold til at møde op eller ikke at kunne følge med på niveauet.
Jeg har nemt ved faget matematik og har derfor ingen frygt i regnestykker på en arbejdsplads, dansk er jeg fint med i og har heller ikke sprogligt svært ved engelsk.

Jeg have foretrukket at møde op ude hos jer, men i denne tid er det ikke sikkert at alle havde lyst til den slags. Jeg håber jeg hører nærmere fra jer og i må meget gerne give mig et kald på [xxxxx] så kan vi eventuelt aftale et møde.
Erfaringer:

Navn: Xander Hammer
Alder: 16 år, 07/08-04
Adresse: Myhlenbergvej 37, 9510 Arden
Tlf nr.: 20412905
Mail: [email protected]
Civilstand:
Andet: Scooter kørekort, Ren straffeattest

Profil/kort om mig selv
Jeg er en meget imødekommende person og er ikke bange for nye udfordringer, jeg fungerer sammen med alle mennesker og kan arbejde sammen med alle.

Erhvervserfaring
Stilling Virksomhed Postnr. og by
Periode
Malker Erik Møller Andersen 9510, Arden
2017 Sep - 2017 Dec

Astrup Cement Astrup Cementstøberi A/S 9510, Arden
2019 Juni - 2020 Juli

Madværkstedet Arden
2020 Juni - arbejder endnu. Arden
9510,Arden


Uddannelse

Uddannelse
Periode Skole Postnr. og by
Folkeskole Arden skole 9510 Arden
2010-2020

Tech College Tech College Aalborg 9000 Aalborg
2020-

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].