Jeg søger stilling som frontendudvikler, it-chef, projektleder, teknisk sundhedsmedarbejder, forsker eller konsulent i Storkøbenhavn, København eller Hele Sjælland

Jeg har bred erfaring med projektledelse, planlægning koordinering, forskning, og formidling. De ...
Jeg har bred erfaring med projektledelse, planlægning koordinering, forskning, og formidling. De teoretiske og praktiske viden har bidraget til at gøre mig stærk på ledelse af små og større projekter og skabe gode rammer ved at tydeliggøre formålet og holde fast i en positiv tilgang.
Jeg er struktureret, ansvarsbevidst, målrettet, og overholder deadlines. Jeg er i stand til at arbejde selvstændigt, men har også fokus på samarbejde i teamet på tværs af organisationen. Det er vigtigt for mig at anerkende såvel teamet som det enkelte individ og samtidig inspirerer jeg til, at man udvikler og udfolder sig.
Erfaringer:

Udover solid teoretiske viden har jeg flere års praktisk erfaring med projektledelse og ledelse af forskellige typer mennesker fra min tidligere ansættelse og diverse frivillige jobs. Som projektleder har tit haft til opgave at rekruttere og lede studentermedhjælpere og forsøgsdeltagere til forskellige videnskabelige projekter. Herunder mange af deltagere har været ældre borger 65+ med forskellige kroniske og psykiske sygedomme. Yderligere har jeg siden 2009 arbejdet i diverse frivillige foreninger. Her har jeg erhvervet mig praktiske erfaringer med at lede forskellige projekt og motivere unge og ældre frivillige. Min teoretiske og praktiske viden fra bl.a. stillinger som, projektleder, bestyrelsesmedlem og formand for et lokal forening har bidraget til at gør mig stærk på ledelse af forskellige typer af mennesker og projekter.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].