Jeg søger stilling som kommunikationsmedarbejder, marketingmedarbejder, sælger, forretningsudvikler, kulturmedarbejder, lærer, voksenunderviser eller projektleder i Storkøbenhavn, København eller Udlandet

Jeg søger pt et job indenfor undervisningssektoren eftersom jeg lige har færdiggjort en fransk gy...
Jeg søger pt et job indenfor undervisningssektoren eftersom jeg lige har færdiggjort en fransk gymnasie sidefags bachelor som supplement til min Master i Kinesisk og engelsk fra et franskuniversitet. Jeg har arbejdet i både Kina og Frankrig indenfor management og handel af skræddersyet løsninger indenfor interiør og har desuden undervist både voksen og børn.Jeg har arbejdet i både Kina og Frankrig indenfor management og handel af skræddersyet løsninger indenfor interiør og har desuden undervist både voksen og eg har arbejdet i både Kina og Frankrig indenfor management og handel af skræddersyet løsninger indenfor interiør og har desuden undervist både voksen og børn.
Erfaringer:

Forretningsudvikling for engelsk og dansk firma i Shanghai. Management, public relations samt promotion af High end brand (Tapet og tæpper)
Online forretning BtoB
Undervisning på ungdomsskoler i kinesisk og fransk
Formidling af mad kundskaber

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].