Jeg søger stilling som kommunikationsmedarbejder, kulturmedarbejder, voksenunderviser, skoleleder, uddannelsesvejleder, projektleder, produktchef eller karriererådgiver i Fyn

Jeg brænder for ledelse og er overbevidst om, at sunde og effektive organisationer kommer af meda...
Jeg brænder for ledelse og er overbevidst om, at sunde og effektive organisationer kommer af medarbejdere, der trives og ved, hvorfor de går på arbejde hver dag.Mit fokus er at udvikle medarbejdere og sikre anerkendende følgeskab i min ledelsesform. Koordinering af arbejdsopgaver og effektivisering af arbejdsgange er nødvendige tiltag for at sikre mine medarbejdere de bedste arbejdsbetingelser. Jeg tror på, at god ledelse både er god lederskab og fokuseret styring.
Jeg har historisk viden og mangeårig erfaring med unge- og uddannelsesområdet. Jeg navigerer ubesværet i et politisk styret miljø og har blik for håndtering af de forskellige dagsordner på ungeområdet. Mit arbejde som leder forudsætter en forståelse for helhedsorienterede og holdbare løsninger, hvilket har givet mig mange år med samarbejder på tværs af faglige institutioner og kommuner.
Erfaringer:

Highlights:
Struktureret organisations ledelse
Analyse og evaluering
Koordinering og overblik
Faglig ledelse
Relationel koordinering
Karrierelæring
Teamlederskab
Økonomistyring
Ekstern og intern kommunikation

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].