Jeg søger stilling som marketingmedarbejder, forretningsudvikler, kreativ medarbejder, produktspecialist, direktør, produktchef eller konsulent i Storkøbenhavn, Nordsjælland eller København

Forretningsudvikler, Konsulent, kreativ direktør, Produktchef, Produktspecialist, Salgschef, kval...
Forretningsudvikler, Konsulent, kreativ direktør, Produktchef, Produktspecialist, Salgschef, kvalitetschef, Direktør, Karriererådgiver, Projektleder, Indkøber ...
Erfaringer:

Om:
Er iværksætter med ekspertise i tværsektorielle partnerskaber, nye forretningsmodeller og samskabelse.

Er innovativ og præstationsdrevet iværksætter med en dyb passion for teknologi og forretning. Har erfaring med at lede alle aspekter af forretningsudvikling. Besidder evnen til at arbejde og forblive rolig under pres, fremragende lederevner og gode tidsstyringsevner.

Tidligere jobs / stillinger har bla. været:
Manager / creative Director
General Manager
Contact Lead Developer
Project Coordinator / Graphic consulent
Production manager / promoter

Har etableret global virksomhed, som udvikleder 3D-temaprojekter til blandt andet parker, hoteller, boliger, restauranter & resorts, eventvirksomheder, arkitektfirmaer og selskaber, museer, indkøbscentre og detailbutikker, reklame, PR- og marketingbureauer, der markant forbedrer kvaliteten og effektiviteten.

Er selvkørende og motiveret iværksætter med en dokumenteret track record af succes og ekstraordinære præstationer i at bygge forretning fra simpel idé til multimillion-dollar forretning. Erfaren i alle aspekter af forretningsudvikling, herunder økonomi, drift, teknologi og marketing. Iværksætter med veludviklede leder-/kommunikationsevner, fremragende tidsstyringsevner og gode teamwork-evner.

Grund uddannelse er:
The Graphic's College, DGH, DMJX, Professor Bachelor MPL (Medieproduktion og Ledelse)
Graphic school Copenhagen, Litograf

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].