Jeg søger stilling som administrativ medarbejder, receptionist, kontorassistent eller kundeservicemedarbejder i Storkøbenhavn eller København

Jeg hedder Anne og er 48 år, er gift med Michael og vi har 3 drenge, Marc, Mikkel og Mads. Mads e...
Jeg hedder Anne og er 48 år, er gift med Michael og vi har 3 drenge, Marc, Mikkel og Mads. Mads er den eneste hjemmeboende.
Som person er jeg professional, præsentable, effektiv, service minded, sætter stor ære i at udføre mine arbejdsopgaver til stor tilfredsstillelse for både kunder og arbejdsgiver. Jeg arbejder fortroligt med IT og har arbejdet med Navision i mange år.
Jeg er udadvendt, positiv og en glad person, som har nemt ved at indgå i sociale relationer, og oplever mig mig selv, som en man føler sig tryg ved, og kan stole på. Jeg kender mig selv, mine evner og begrænsninger og samlet set gør det at jeg hviler i mig selv, jeg tør sige fra og føler omsorg for de mennesker jeg arbejder sammen med og kan bedst lide man passer på hinanden. Jeg er teamplayer, men er også glad for at arbejde alene, jeg er selvkørende, men er ikke bange for at søge hjælp hvis jeg er kørt fast eller på anden måde har brug for inspiration. Jeg bliver motiveret af et godt arbejdsmiljø og at det lykkes at komme i mål med mine opgaver samt et godt kollegaskab.

Jeg ønsker at arbejde inden for kundeservice, adminstrativmedarbejder, produkt rådgiver, salgsback up, kontorassistent og receptionist.
Erfaringer:

Jeg har igennem de sidste 18 år, arbejdet med kundesupport på både telefon og email, kommunikation, salgsbackup, produkt rådgivning, fakturering og reklamationer.

Jeg har arbejdet hos Sennheiser Communications A/S i 8 år, Sennheiser designer og producere headset til både telebrancen og professionel gamming. Mine daglige opgaver bestod i salgsback up for husets sælger og distributører, håndtering af ordre og forsendelse, fakturering og produkt vejledning.

Jeg har arbejdet 3 år som Event manager assistent hos Projekt Nemo. Projekt Nemo er et event firma. Her havde jeg havde ansvar for planlægning og udførelse af events, budgettering og oprettelse af tilmeldingssite.

Arbejdet 7 år hos FLEYE Copenhagen. FLEYE Copenhagen er et design firma, som designer og producere brillested. Her arbejdede jeg de første 4 år som salgssupporter for det Norske og Svenske marked, hvor mine opgaver bestod i at håndtere de daglige ordre, kundeservice relateret opgaver på både telefon og email, reklamationer og retur varer. De sidste 3 år blev jeg teamleder for salgsafdelingen, hvor jeg fortsatte ovennævnte opgaver, men i min rolle som teamleder, stod jeg for at lave møde plan, ferieplan, møde koordinator samt stod for kommunikationen til og fra afdelingen.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].