Jeg søger stilling som regnskabsmedarbejder eller kontorassistent i Storkøbenhavn, København eller Midt-og Vestsjælland

Mine styrker er, at jeg udmærker mig som del af en gruppe. Min loyalitet og dedikation som gruppe...
Mine styrker er, at jeg udmærker mig som del af en gruppe. Min loyalitet og dedikation som gruppemedlem er vigtig og jeg gør altid min del af arbejdet og arbejder hårdt for min gruppes succes. Jeg kan dog også arbejde selvstændigt, hvor jeg arbejder struktureret og med ildhu. Jeg er ærlig og autentisk – ikke blot ved at tale sandt, men også ved at leve mit liv på en oprigtig og autentisk måde. Jeg er nede på jorden og uden forstillelse.
Fairness, lighed og retfærdighed er mine grundlæggende principper og jeg lader ikke personlige følelser påvirke beslutninger, der berører andre. Samtidig er jeg omhyggelig og jeg vælger konsekvent fornuftspræget. Jeg hverken siger eller gør ting, som jeg senere vil fortryde.
Jeg er blevet godkendt til fleksjob, hvilket betyder, at jeg kan levere 15 effektive arbejdstimer inden for følgende rammer:
• Undgå korte deadlines.
• Undgå stress/pres.
• Brug for et positiv arbejdsmiljø, hvor kolleager/ledelse taler ordentligt til hinanden.
• Mulighed for korte pauser.
Erfaringer:

Jeg er all-round kontoruddannet og har bred erhvervserfaring. Har de seneste 5 år haft fokus på bogholderi (debitor, kreditor, finans afstemning) og lønadministration. Jeg finder bogholderiopgaverne interresante og udfører derfor arbejdsopgaverne med ildhu.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].