Jeg søger stilling som direktør, driftsleder eller hr-chef i Sydjylland, Østjylland eller Nordjylland

Jeg er en person, der vil have ”hands on” og udfordrer mig selv og medarbejderne løbende, med at ...
Jeg er en person, der vil have ”hands on” og udfordrer mig selv og medarbejderne løbende, med at se nye muligheder for virksomheden og ikke begrænsninger.
Involverer medarbejderne, så meget som muligt. Korrekt placeret ansvar, øger motivationen samt glæden ved arbejdet. Jeg er den synlige leder der gerne kommer i hele virksomheden, på alle tidspunkter af døgnet.
Endelig vil jeg gerne understrege, at jeg nemt kan oprette og vedligeholde en god kontakt mellem mennesker. Er altid parat til at støtte, motivere samt coache medarbejderne. Jeg returnerer altid på henvendelser, også selvom et svar evt. er negativt for modtageren.
Derudover er jeg god forhandler (Købmand). Er i besiddelse af et stort gå på mod. Min force er, at jeg er synlig, lyttende, rummelig, har overblik, kan agere uformel samt prioritere udfordringer på en positiv måde. Er kreativ tænkende, analytisk samt arbejder ud fra fakta. Kan også stille dumme spørgsmål. Disse kan udløse nye idéer, til opgaveløsninger, på en ikke traditionel måde.
Erfaringer:

Erfaringer: Rådgivning i opstart af nye virksomheder i Danmark samt Italien. Beskrivelse samt beregning af komplet opstart, budgetter, layout. Tilbuds kalkuler til større udbud. Optimering af produktion samt logistik internt/eksternt. Turnaround. . Planlægning af forebyggende vedligeholdelse. Forhandling af udbud, Kundeansvarlig.
Nye budgetter og forretningsplaner udarbejdet. Ansvarlig for virksomhedens samlede økonomi, drift, ledelse og forretningsudvikling. HR-ansvarlig. Forhandling af div. udbud samt leverandørkontrakter. Indkøb af nyt udstyr og reservedele. Salg samt indkøb af råvarer på længerevarende kontrakter i hele verden.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].