Jeg søger stilling som fritids medarbejder i Aalborg

Hej derude! <br />Jeg står og mangler et studiejob. Jeg er en frisk pige på 23 år, som går på<br ...
Hej derude!
Jeg står og mangler et studiejob. Jeg er en frisk pige på 23 år, som går på
Pædagoguddannelsen i Aalborg. Jeg har almindeligt kørekort B og mulighed for bil.

Hvorfor skal i vælge mig?
Jeg er mødestabil, hjælpsom, imødekommende og altid smilende. Jeg er altid klar på nye udfordringer. Jeg har god erfaring med blandt andet, opfyldning af vare, kundebetjening, oplæring af medarbejdere, og rengøring. Jeg er opvokset på en gård med mine 3 søskende, så jeg er også god til at have med dyr at gøre eller at tage hensyn til andre og jeg elsker at arbejde med mennesker.
Erfaringer:

Jeg har arbejdet 7 år i Faunø - et bageri i Nørresundby, så jeg har god butikserfaring med kunder, service og hvad der ellers følger med der.

Ved Faunø har jeg stået bag kassen siden dag 1 og gjort rent i bageriet ved siden af, jeg har også hjulpet i bageriet i ny og næ. Jeg har været med til fødevarer marked i nordkraft og har det sidste stykke tid ved Faunø stået for deres Facebook side, hvor jeg sørgede for opslag og kundehenvendelser. Jeg har været lukkeansvarlig siden jeg blev 18år og kan derfor også stå alene og tage ansvar. Som voksen har jeg bla. været med til at lære de unge piger op og talt kassen op hver aften og lukke ned.

Jeg har arbejdet ved Combi Rengøring i er års tid, hvor jeg har haft både kontor rengøring, privatrengøring, vinduespuds osv.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].