Tryk her og søg via fritekstsøgning
Slet valgte
{{getText(item)}}

Servicevagt galten

Du har lavet denne søgning:  Servicevagt galten, og er derfor kommet til Jobsearch.dk, som er Danmarks store portal for ledige jobs. Bemærk at søgeresultaterne herunder ikke nødvendigvis matcher din søgning Servicevagt galten. Hvis du ikke finder jobs, der passer til din søgning, kan du bruge filteret til venstre til at finde eventuelle ledige stillinger der passer til din søgning. Det understreges at du altid skal overholde loven når du lejer eller udlejer.

Se alle ledige job

Find dit job nu. Se de ledige jobs på listen herunder. Som landets største jobportal har vi samlet alle ledige stillinger til dig. Søg job og find en ledig stilling nu. Held og lykke med jagten efter arbejde .

 • Kleven & Partners

  Kleven & Partners Myndigheds- og complianceansvarlig med juridisk baggrund - Aarhus

  Fri kontakt
  Fintech-virksomhed med stort og afprøvet markedsgrundlag Etablere administrative processer Juridisk compliance. Om Finnex. Finnex er et fintech softwarehus der leverer detaljeret privatøkonomisk information om individer og husstande som ikke kan findes samlet andre steder.
 • Scandic Hotels A/S

  Scandic Hotels A/S Serviceøkonom til Front Office, praktikplads med opstart juli eller august 2023, Scandic Copenhagen

  Fri kontakt
  Ansøg senest: 25. april 2023 København. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Copenhagen.
 • Scandic Hotels A/S

  Scandic Hotels A/S Night receptionist, fuldtid, Scandic Front

  Fri kontakt
  Ansøg senest: 10. april 2023 København. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt selv ud på de sene nattetimer? Så tror vi på, at du er vores nye ”natteravn” på Scandic Front. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
 • Scandic Hotels A/S

  Scandic Hotels A/S Shiftleader Front Office, fuldtid, Scandic Front

  Fri kontakt
  Ansøg senest: 10. april 2023 København. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Front. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
 • Kleven & Partners

  Kleven & Partners Chef for Direkte Salg & B2B, Jyllands-Posten

  Fri kontakt
  Har du lyst til at stå i spidsen for et nyt salgssetup? Er du strategisk tænkende? Vil du være en del af et fantastisk arbejdsmiljø? Vi søger en dygtig og kompetent Chef for Direkte salg og B2B, som vil stå i spidsen for et nyt organisatorisk setup til en nyoprettet stilling hos Jyllands-Posten.
 • Scandic Hotels A/S

  Scandic Hotels A/S Housekeepers and summer helpers, 2-3 days a week, Scandic Eremitage

  Fri kontakt
  Application Deadline: April 26, 2023 Kongens Lyngby. Job Description. If you can take responsibility, have an eye for detail and take pride in making our hotel shine, we believe you could be our new housekeeper at Scandic Eremitage.
 • Scandic Hotels A/S

  Scandic Hotels A/S Hotel og restaurantmedhjælper, reserver til både opvask og housekeeping, Scandic Ringsted

  Fri kontakt
  Ansøg senest: 26. april 2023 Ringsted. Ta’r du ansvar, har øje for detaljerne og sætter en ære i at få vores hotel til at shine og yde en fantastisk service over for vores gæster, så tror vi på, at du er vores nye HR medarbejder på Scandic Ringsted.
 • Scandic Hotels A/S

  Scandic Hotels A/S Morgenkok, fuldtid, Scandic Ringsted

  Fri kontakt
  Ansøg senest: 14. april 2023 Ringsted. Er du morgenfrisk og ambitiøs i køkkenet, og har lyst til at arbejde med de bedste råvarer og servere kvalitet og madglæde på hver eneste tallerken, så tror vi på, at du er vores nye morgenkok på Scandic Ringsted. Vi ved, at du brænder for at gøre en forskel og er knivskarp i køkkenet.
 • Scandic Hotels A/S

  Scandic Hotels A/S Tjener, deltid 40 timer pr. måned, Scandic Glostrup

  Fri kontakt
  Ansøg senest: 26. april 2023 Brøndbyvester. Har du ro i maven, når du har det fulde overblik over dine gæster, og hver eneste tallerken er serveret med stor respekt for god mad? Så tror vi på, at du er vores nye deltidstjener på Scandic Glostrup.
 • Scandic Hotels A/S

  Scandic Hotels A/S Receptionist, afløser til dag, aften, nat og weekend, Scandic Sønderborg

  Fri kontakt
  Ansøg senest: 26. april 2023 Sønderborg. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye receptionist afløser på Scandic Sønderborg. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
 • Kleven & Partners

  Kleven & Partners Distriktschef - ProTruck - Nordjylland

  Fri kontakt
  Vi søger den dygtigste relations-sælger til industrisegmentet i Nordjylland Kan du sælge på kvalitet og TCO? Du overtager en god købende kundeplatform, og med store muligheder for udvidelse af omsætning; en opgave som du skal løfte med et stærkt bagland. Om ProTruck.
 • Scandic Hotels A/S

  Scandic Hotels A/S Køkkenassistent, deltid 30 timer ugentligt, Scandic Aalborg City

  Fri kontakt
  Ansøg senest: 16. april 2023 Aalborg. Er du ambitiøs i køkkenet og har lyst til at arbejde med de bedste råvarer og servere kvalitet og madglæde hver dag på arbejde, så tror vi på, at du er vores nye køkkenassistent på Scandic Aalborg City. Vi ved, at du brænder for at gøre en forskel og er knivskarp i køkkenet.
 • Scandic Hotels A/S

  Scandic Hotels A/S Call Center Agent til Scandic Support Office, København

  Fri kontakt
  Ansøg senest: 20. april 2023 København. Er du flittig og målrettet og brænder du for at skabe unikke gæsteoplevelser, så tror vi på, at du er vores nye Call Center Agent i Scandic Danmarks Call Center samt medlemsservice. Vi ved, at du tager ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
 • Kleven & Partners

  Kleven & Partners Reservedelschef - ProTruck - Odder

  Fri kontakt
  Er du en ambitiøs og dygtig faglig leder med en interesse for reservedelslager? Har du erfaring indenfor produktions-, supply chain eller eftermarked? Brænder du for at yde den bedste service både på lageret og til kunderne? ProTruck er Danmarks største udbyder af totalløsninger indenfor gaffeltrucks og andet udstyr.
 • Scandic Hotels A/S

  Scandic Hotels A/S Night receptionist, deltid, Scandic The Mayor

  Fri kontakt
  Ansøg senest: 13. april 2023 Aarhus. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt selv ud på de sene nattetimer? Så tror vi på, at du er vores nye deltids ”natteravn” på Scandic The Mayor. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
 • Scandic Hotels A/S

  Scandic Hotels A/S Night receptionist, deltid på 40 timer, Scandic Regina

  Fri kontakt
  Ansøg senest: 22. april 2023 Herning. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt selv ud på de sene nattetimer? Så tror vi på, at du er vores nye deltids ”natteravn” på Scandic Regina. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
 • Scandic Hotels A/S

  Scandic Hotels A/S Kok, fuldtid til a la carte, banquet og konference, Scandic Sønderborg

  Fri kontakt
  Ansøg senest: 22. april 2023 Sønderborg. Er du ambitiøs i køkkenet og har lyst til at arbejde med de bedste råvarer og servere kvalitet og madglæde på hver eneste tallerken, så tror vi på, at du er vores nye kok på Scandic Sønderborg. Vi ved, at du brænder for at gøre en forskel og er knivskarp i køkkenet.
 • Scandic Hotels A/S

  Scandic Hotels A/S Assisterende Front Office Manager, fuldtid, Scandic Sydhavnen

  Fri kontakt
  Ansøg senest: 14. april 2023 København. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye assisterende Front Office Manager på Scandic Sydhavnen. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.