Om Jobsearch.dk

Vi understreger, at vi ikke formidler direkte kontakt mellem jobsøgere og jobudbydere, at vi ikke har aftaler med jobudbyderne om at formidle direkte kontakt mellem jobudbyderne og jobsøgerne og at at du skal være Betalingsbruger for at få adgang til størstedelen af vores services. Læs mere herunder.

Jobsearch.dk samler alle offentligt tilgængelige jobs og er derfor den største danske søgemaskine for ledige stillinger. Tryk her for at se størrelsen af Jobsearch.dk sammenlignet med andre spillere.

Jobsøgemaskine
Jobsearch.dk er en jobsøgemaskine, som forsøger at samle - aggregere - alle ledige stillinger, således at du som jobsøger kan holde dig orienteret om hele jobmarkedet. Stillingsopslagene i søgemaskinen stammer dels fra en crawling af frit tilgængelige hjemmesider og dels fra stillinger, der er lagt op af brugerne selv. Vi hjælper dig, så du ikke skal sidde og holde dig orienteret om udbudte jobs ved konstant at skulle kigge på mange hundrede forskellige hjemmesider - hvilket er en næsten umulig og ekstremt tidskrævende opgave. På jobmarkedet er hastighed vigtigt og vi giver vores jobsøgere lynhurtig information om nye ledige jobs. 

Automatisk markedsplatform
Jobsearch.dk er også en helt automatisk markedsplatform, hvor brugere kan lægge brugergenereret indhold op i form af stillingsopslag, jobsøger-profiler, eller ansætterprofiler, og hvor brugere kan komme i direkte og meget dynamisk kontakt med hinanden på bl.a. følgende måder: Jobsøgeren kan kontakte virksomheden omkring et stillingsopslag, jobsøgeren kan fremsøge ansættende ledere og kontakte disse anonymt, ansættende ledere og virksomhederne kan kontakte jobsøgeren på baggrund af dennes jobsøger-profil.

Sådan indsamler Jobsearch.dk viden om ledige jobs
Stillingerne på Jobsearch.dk stammer fra tre forskellige kilder:
1: 
Stillingen lægges direkte op af virksomheden selv.
2: Virksomheden beder os om at sikre at der er en opdateret version af deres ledige jobs på Jobsearch.dk.
3: 
Vores automatiske robotter screener nettet for jobs, der ikke allerede befinder sig i Jobsearch.dk´s søgemaskine. Her medtager vi alle jobs fra kilder, som identificeres som lødige, hvor stillingerne er opdaterede.

Jobsøger: Ikke betalende bruger versus Betalingsbruger
1: Som jobsøger kan du anvende jobsøgemaskinen således uden at betale: Du kan lave en jobsøger-profil, du får besked om relevante jobs per mail og du kan tage kontakt til de jobudbydere, hvis jobannoncer er gratis at hente på Jobsøgemaskinen.
2: Som jobsøger får du disse fordele ved at opgradere til Betalingsbruger: Du får hurtigere besked om nye jobs, din jobsøger-profil opgraderes og kan kontaktes af jobudbydere gratis, og du får mulighed for at kontakte alle ansættere anonymt samt adgang til vores Deep Search Jobs, som er fundet af vores specielle søgemaskine.

Jobudbyder: Ikke betalende bruger versus Betalingsbruger
1: Som jobudbyder kan du bruge jobsøgemaskinen således uden at betale: Du kan oprette en konto, søgeagent eller jobannoncer på Jobsøgemaskinen. 
2: Som jobudbyder får du disse fordele, når du opgraderer til Betalingsbruger: Dine jobannoncer frikøbes og fremhæves, og dine jobannoncer topplaceres i søgeresultaterne mv.

Betalingsbruger er et abonnement
Når du opgraderer til Betalingsbruger tegner du et abonnement, som du selv skal opsige, når du ikke længere har brug for det længere - fordi du har fundet et job eller besat stillingen. Årsagen til at produktet er i abonnementsform er at der store forskelle på, hvornår en bruger finder hvad han søger. Nogle bruger fx 5 dage på at finde et job mens andre bruger 2 måneder. Vi har valgt at lave korte abonnementsperioder på en uge, så de der fx finder et job hurtigt – i løbet af få dage - ikke ender op med en resterende abonnementsdel, som de ikke kan anvende.

Adresse
Jobsearch.dk ApS: Digital Disruption Media A/S
Mynstersvej, DK-1827 Frederiksberg C
CVR-nummer: 39925311

Hvis du har input eller spørgsmål så kontakt os på [email protected]  - så vender vi hurtigt tilbage.