Om Jobsearch.dk

Som jobsøger må du naturligvis gerne anvende servicen som privatperson og i privat øjemed. Som jobudbyder må du dog kun anvende servicen til erhvervsmæssig brug. Det betyder at du skal repræsentere en virksomhed for at anvende servicen. Som jobudbyder må du ikke anvende servicen som privatperson eller i privat øjemed.

Vi leverer en speciel service, hvor man som jobsøger kan få et meget stort overblik over ledige jobs, og hvor man som jobudbyder kan få et ret stort overblik over aktive jobsøgere.

En central del af servicen består af en jobsøgemaskine, som skabes igennem robotcrawling og indeksering af mange hundrede hjemmesider, med mange tusinde jobs, mange gange hver dag. Det understreges, at der som regel ikke foreligger en aftale om crawling med de jobudbydere der henvises til. Kun en lille andel af alle jobs i søgemaskinen er oprettet direkte af jobudbydere, der har oprettet sig på Servicen.

Søgemaskinen fungerer på den måde, at robotcrawleren indsamler ganske få data, som brugerne kan se i søgemaskinen. Når brugerne vil vide mere, linkes de til originalkilden, hvor de kan få mere information og henvende sig til Jobudbyderen.

Igennem servicen leveres således en konstant opdateret oversigt over ledige jobs, hvor betalende brugere får adgang til den samlede database. Derved spares brugerne for store mængder af tid, hvor de ellers skulle researche sig frem til samtlige relevante hjemmesider og konstant skulle lave søgninger på disse sider, for at identificere nye jobs der bliver udbudt.

Det er vores naturlige mål at samle så mange jobs som muligt og gøre søgemaskinen så komplet som muligt, for på den måde at give vores brugere et så stort overblik over ledige jobs som muligt. Alle jobs i søgemaskinen hentes derfor fra i princippet alle kilder, som vi opfatter som lødige.

Det understreges, som beskrevet i vores vilkår, som er bekræftet ved oprettelsen, at der kan være fejl i søgemaskinen. Se beskrivelsen af baggrunden for fejl her. På alle jobs er der en rapporteringsfunktion, hvor en bruger hurtigt kan rapportere, hvis der er en datafejl i jobbet eller hvis kilden der linkes til, ikke fungerer.

Fordi Servicen er speciel og delvist er rettet mod forbrugere er det vores mål at “overkommunikere” alle væsentlige forbrugerrettede aspekter af Servicen, for at minimere sandsynligheden for at Servicen kan misforstås. Vi er desuden naturligvis altid åbne for om muligt at maksimere udvalgte dele af kommunikationen yderligere, hvis vores brugere og stakeholders foreslår dette.

Vi udpensler naturligvis alle dele af produktet i vores vilkår. Men derudover kommunikerer vi nedenstående ting som beskrevet herunder.

1: At den del af Servicens produkt, der er rettet mod jobsøgere, altid er i abonnementsform, og at abonnementet starter med en kortere periode på 2 dage og herefter løber i 7 dage ad gangen indtil afmelding. Det står bl.a. på forsiden, på samtlige sider og på alle sider i købsflowet tæt på bekræftelses-knapperne: På siden med søgeresultatet, i den brugeroprettelsespopup der vises når man trykker på knappen "Få ydereligere info om stillingen" på siden med søgeresultatet, på bestillingssiden, på kortindtastningssiden, på bekræftelsessiden (efter bestillingen er gennemført), i den mail der modtages efter bestillingen og i fakturateksten.
2: At man skal være betalingsbruger for at få adgang til samtlige services. Det står på alle sider via et link i menuen forneden, forsiden og på alle de søgeresultater, som man kun kan få adgang til hvis man er betalingsbruger.
3: At der kan være fejl i søgemaskinen. Det står i bundmenuen og via et rapporteringslink på alle søgeresultater.
4: Hvad indholdet i betalingsproduktet til jobsøgere er. Det står via et link i menuen forneden.


Læs alt om hvordan vores service fungerer her.

Adresse
Jobsearch.dk ApS
Mynstersvej 3, DK-1827 Frederiksberg C
CVR-nummer: 39925311

Hvis du har input eller spørgsmål så kontakt os på [email protected]  - så vender vi hurtigt tilbage.