Jobsearch.dk er Danmarks største jobsøgemaskine

Jobsearch.dk er skabt af Digital Disruption Media A/S der er en velkonsolideret dansk-baseret virksomhed, der driver søgemaskiner og markedsplatforme rettet mod forskellige brancheområder i Nordeuropa og som havde et overskud på cirka 10 millioner kroner før skat i 2018.

Jobsearch.dk
 samler alle offentligt tilgængelige jobs og er derfor den største danske søgemaskine for ledige stillinger. Tryk her for at se størrelsen af jobsearch.dk sammenlignet med andre spillere.

Jobsearch.dk er også en helt automatisk markedsplatform, hvor brugere kan lægge brugergenereret indhold op i form af stillingsopslag, jobsøger-profiler, eller ansætterprofiler og, hvor brugere kan komme i direkte og meget dynamisk kontakt med hinanden på bl.a. følgende måder: Jobsøgeren kan kontakte virksomheden omkring et stillingsopslag, jobsøgeren kan fremsøge ansættende ledere og kontakte disse anonymt, ansættende ledere og virksomhederne kan kontakte jobsøgeren på baggrund af dennes jobsøger-profil.

Stillingerne på Jobsearch.dk stammer fra tre forskellige kilder:
1: 
Stillingen lægges direkte op af virksomheden 
2: Virksomhederne beder Jobsearch.dk om at spejle de stillingsopslag der ligger på virksomhedens egen hjemmeside over på Jobsearch.dk
3: 
Jobsearch.dk´s automatiske robotter screener nettet for jobs der ikke allerede befinder sig i Jobsearch.dk´s søgemaskine. Hvis en robot finder en stilling, der ikke allerede ligger på Jobsearch.dk, lægges stillingen ind i søgemaskinen med de mest relevante data. Brugerne linkes herefter videre til originalkilden.

Miljø
Jobsearch.dk er CO2-neutral - læs mere...

Adresse
Jobsearch.dk ApS: Digital Disruption Media A/S
Mynstersvej, DK-1827 Frederiksberg C
CVR-nummer: 39925311

Hvis du har input eller spørgsmål så kontakt os på [email protected]  - så vender vi hurtigt tilbage.