Vi demokratiserer viden om jobmarkedet

Jobsearch.dk er skabt af Digital Disruption Media A/S der er en dansk-baseret virksomhed, der driver søgemaskiner og markedsplatforme rettet mod forskellige brancheområder i Danmark og Sverige.

Jobsearch.dk
 er Danmarks store jobsøgemaskine og platform for jobmarkedet. Vores klare og dedikerede mission er at samle alle jobs, alle ansættende ledere, alle rekrutteringsfirmaer og alle jobsøgere ét sted og skabe de mest dynamiske muligheder for match, kommunikation og direkte interaktion mellem alle på jobmarkedet. 

Som jobsøgemaskine crawler Jobsearch.dk nettet for ledige jobs. Jobsearch.dk crawler virksomheder, rekrutteringsfirmaer og portaler for at opnå målet om at samle al viden om alle aktuelle jobs på Jobsearch.dk, således at al viden om jobmarkedet demokratiseres til fordel for alle.  

Jobsearch.dk er også en helt automatisk markedsplatform, hvor brugere kan lægge brugergenereret indhold op i form af stillingsopslag, jobsøgerprofiler, eller ansætterprofiler og, hvor brugere kan komme i direkte og meget dynamisk kontakt med hinanden på bl.a. følgende måder: Jobsøgeren kan kontakte virksomheden omkring et stillingsopslag, jobsøgeren kan fremsøge ansættende ledere og kontakte disse anonymt, ansættende ledere og virksomhederne kan kontakte jobsøgeren på baggrund af dennes jobsøgerprofil.

Stillingerne på Jobsearch.dk stammer fra tre forskellige kilder:
1: 
Stillingen lægges direkte op af virksomheden 
2: Virksomhederne beder Jobsearch.dk om at spejle de stillingsopslag der ligger på virksomhedens egen hjemmeside over på Jobsearch.dk
3: 
Jobsearch.dk´s automatiske robotter screener nettet for jobs der ikke allerede befinder sig i Jobsearch.dk´s søgemaskine. Hvis en robot finder en stilling, der ikke allerede ligger på Jobsearch.dk, lægges stillingen ind i søgemaskinen med de mest relevante data. Brugerne linkes herefter videre til originalkilden.

Miljø
Jobsearch.dk er CO2-neutral - læs mere...

Adresse
Jobsearch.dk ApS: Digital Disruption Media A/S
Mynstersvej, DK-1827 Frederiksberg C
CVR-nummer: 39925311

Hvis du har input eller spørgsmål så kontakt os på [email protected]  - så vender vi hurtigt tilbage.