Kontakt Jobsearch.dk

Da vi bruges af mange tusinde brugere hver dag, har vi desværre ikke længere mulighed for at yde generel service per telefon.

Hvis du ikke kan finde svaret på dit spørgsmål herunder, så send en mail til os på [email protected] (vi svarer som regel hurtigt - og altid inden for 24 timer)

1: Hvilke jobs kan du finde på Jobsearch.dk?
Alle jobtyper er til at finde på Jobsearch.dk – alt fra IT til Salg og Marketing. Der er også  jobs inden for Økonomi, Administration, Sundhed, Håndværk, Undervisning og Restauration på Jobsearch.dk.

2: Hvor samler Jobsearch.dk jobs fra?
Vi samler jobs på flere forskellige måder. Jobs kan enten lægges direkte op af jobudbyderen på Jobsearch.dk, eller Jobudbyderen kan bede os om at samle deres jobs så de markedsføres på Jobsearch.dk. Vi har også intelligente robotter der flere gange om dagen finder nye ledige jobs på nettet.

3: Formidler Jobsearch.dk direkte kontakt til jobudbyderne? 
Nej, det gør vi absolut ikke. Vi understreger, at vi ikke formidler kontakt mellem jobsøgere og jobudbydere. Vi understreger desuden, at vi ikke har aftaler med jobudbyderne om at formidle kontakt mellem jobudbyderne og jobsøgerne. Jobsearch.dk er en søgemaskine som forsøger at samle alle ledige jobs på markedet og som linker videre til de originale kilder, således at man som jobsøgende kun behøver at kigge et sted. Når man klikker på den grønne kontakt-knap i annoncen, sendes man således videre til jobudbyderens egen hjemmeside, hvor man selv skal tage den direkte kontakt til udbyderen.

4: Hvad gør jeg hvis jeg får de forkerte jobs eller jobsøgere sendt til min mail?
Du skal klikke på "Mine søgeagenter", som du kan se i menuen under "Din profil", når du er logget ind på Jobsearch.dk. Her kan du definere, ændre eller slette din søgeagent som definerer hvilke jobs eller jobsøgere du får tilsendt en email om.  Hvis du allerede har en søgeagent, skal du huske at slette den, før du opretter en ny.

5: Jeg har glemt mit brugernavn/ adgangskode, hvad gør jeg?
Dit brugernavn er altid den emailadresse, du har angivet når du har registreret dig. Hvis du har glemt din adgangskode, skal du klikke: ”Glemt adgangskode?” øverst på Jobsearch.dk. Derefter bliver der sendt et login link til dig via mail, hvor du kan nulstille din kode og oprette en ny.

6:  Koster det penge at være tilmeldt Jobsearch.dk? 
Det er helt gratis at oprette en konto hos os. Det er gratis at oprette en søgeagent på vores portal, der giver besked lige så snart der kommer et nyt job på markedet. Derudover kan du kontakte alle jobs gratis, på nær de jobs der stammer fra vores Deep Search. Du kan ligeledes oprette en søgeannonce så jobudbydere kan se, hvad du er på udgik efter - og kan kontakte dig, hvis de har noget, der matcher det du søger. 

7: Hvilke fordele får man ved et Betalingsbrugerabonnement?
Med et Betalingsbrugerabonnement får du en række fordele. Du får adgang til samtlige job i søgemaskinen. Din jobsøger-profil fremhæves og placeres i toppen af jobsøger-søgeresultaterne. Virksomhederne kan kontakte dig gratis via din jobsøger-profil. Du kan kontakte alle ansættere i ansætter-databasen!

8: Er det sikkert at betale på Jobsearch?
Betaling håndteres af en sikker krypteret forbindelse via DIBS til din bank. Du kan betale med de fleste kreditkort. Jobsearch.dk har aldrig adgang til dine kortoplysninger. Jobsearch.dk har ikke adgang til at se dine kreditkortoplysninger til enhver tid.

9: Hvordan afmelder jeg min konto?
Tryk på "Din profil" øverst på Jobsearch.dk (som du kan se når du er logget ind). Tryk herefter på på fanen ”Dine data”, og klik på knappen i bunden af siden for at komme videre til siden hvor du kan afmelde din profil.

10: Hvordan stopper jeg mails med jobs?
Tryk på "Din profil" øverst på Jobsearch.dk (som du kan se når du er logget ind). Tryk herefter på på siden ”Mailindstillinger” i menuen under "Din profil". Derefter kan du følge den simple vejledning. Send en mail til [email protected], hvis du har brug for hjælp.

11: Hvor finder jeg en samlet oversigt over mine fakturaer?
Tryk på "Din profil" øverst på Jobsearch.dk (som du kan se når du er logget ind). Tryk herefter på ”Fakturaer mv.” i menuen under "Din profil". Her har vi samlet alle dine fakturaer, så du let kan få et samlet overblik. Ønsker du at hente en faktura ned på din computer, skal du trykke på ”link til faktura”. Højreklik med musen og tryk ”gem som”. Send en mail til [email protected], hvis du har brug for hjælp.

12: Hvordan opsiger jeg et Betalingsbrugerabonnement?
Tryk på "Din profil" øverst på Jobsearch.dk (som du kan se når du er logget ind). BetalingsbrugerAdgangen kan slås fra eller til, når Brugeren er logget ind på sin konto på www.jobsearch.dk. Tryk på linket "Din profil" øverst på siden, tryk herefter på "Fakturaer mv." i menuen under "Din profil", tryk herefter på knappen "Adgangsprogram" i bunden af siden, hvorefter du kommer til en side hvor Betalingsbrugeradgangen kan slås fra eller til. Send en mail til [email protected], hvis du har brug for hjælp.

13:  Hvordan opretter jeg/redigerer jeg en jobannonce?
Tryk på "Din profil" øverst på Jobsearch.dk (som du kan se når du er logget ind). Du trykker på ”dine annoncer” i menuen under "Din profil". Her kan du se en samlet oversigt over alle dine annoncer. Hvis du ønsker at oprette en annonce, skal du blot trykke på ”opret ny annonce nu” øverst i oversigten. Ønsker du derimod at redigere i en annonce, skal du blot klikke på adressen på lejemålet til venstre. Når du er færdig med at redigere i annoncen, skal du rulle ned og trykke på ”gem”. Send en mail til [email protected], hvis du har brug for hjælp.

14: Hvor finder jeg jobannoncerne?
Du kan søge i vores store database med ledige jobs. her: https://www.jobsearch.dk/jobdatabase

15: Hvor finder jeg jobsøgerne?
Du kan søge direkte i vores store database med jobsøgere her: https://www.jobsearch.dk/jobsoegerdatabase

16: Adresse
Jobsearch.dk ApS, Mynstersvej, 1827 Frederiksberg C