Virksomheder

 • Digital Disruption Media A/S
  Digital Disruption Media A/S is an IT-company based in Denmark with development departments in Poland, Ukraine and India.
  1 jobannoncer
 • NDI Group A/S
  NDI bliver grundlagt i Danmark i 1970 af Benny Kristensen, som starter med salg og montering af dæk i fritiden. Virksomheden er i de 45 år støt vokset til den største privatejet dækvirksomhed på det nordiske marked.
  2 jobannoncer
 • Palsgaard A/S
  Palsgaard is the world’s only full-service emulsifier and stabiliser company, creating sustainably produced ingredients with specialised performance characteristics. Ours are the hidden ingredients that transform everyday foodstuffs into extraordinary products on supermarket shelves in over 100 countries.
  4 jobannoncer
 • Super Dæk Service
  Super Dæk Service er hele Danmarks autoværksted og dækcenter, og med mere end 60 afdelinger fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder.Super Dæk Service betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget. Super Dæk Service er både værksted og dækcenter.
  5 jobannoncer
 • HOME-START Familiekontakt
  Home-Start organisationHOME-START Familiekontakt Danmark blev etableret her i landet i 2006. Vi er organiseret med et landssekretariat og lokalafdelinger.Historie og international organisationVi er en selvstændig del af det internationale netværk, HOME-START Worldwide.
  0 jobannoncer
 • Merrild Kaffe ApS
  Merrild Kaffe ApS er i dag ejet af det italienske kaffehus Luigi Lavazza SpA, som er en af verdens førende kaffeproducenter, og som, ligesom Merrild, har en stolt historie og stærk passion for at skabe kaffe af høj kvalitet. Samarbejdet med Lavazza trådte i kraft pr. 1. oktober 2015 for detailforretningen.
  0 jobannoncer
 • Styrelsen for It og Læring
  Styrelsen for It og Læring er en del af Børne- og Undervisningsministeriet. Vi udfører opgaver inden for de overordnede målsætninger, rammer og regler på ministeriets område.Mission: Med brug af it og læring skaber vi fagligt stærke uddannelser til alle.
  2 jobannoncer
 • Arkil A/S
  Arkil er én af Danmarks største entreprenørvirksomheder med godt 2000 ansatte og en omsætning på cirka 3 milliarder i Danmark og udlandet.
  15 jobannoncer
 • ASSA ABLOY Entrance Systems
  ASSA ABLOY Entrance Systems er verdens mest omfattende leverandør af automatiske indgangs- og udgangspartier. Vi tilbyder kvalitetsprodukter, innovative løsninger samt professionel service – med en holistisk indgang til medarbejderne, gods og køretøjer.
  9 jobannoncer
 • Daka Denmark AS
  Daka er en del af den internationale markedsførende SARIA koncern og producerer kvalitetsingredienser til fødevarer, dyrefoder, akvakultur, industriel anvendelse, energisektoren og landbrugssektoren. Daka udbyder endvidere en lang række serviceydelser til landbrugssektoren og fødevareindustrien.
  1 jobannoncer