Jobs hos danske virksomheder

Her ser du en liste med jobs hos danske virksomheder. Søg på virksomhedens navn i venstre side, og klik på linket jobs under virksomheden for at se virksomhedens jobs på Jobsearch.dk .

 • Digital Disruption Media ApS
  Digital Disruption Media ApS is an IT-company based in Denmark with development departments in Poland, Ukraine and India.
  1 jobs
 • Grant Thornton Danmark
  For os hos Grant Thornton er revision og rådgivning to sider af samme sag. Vi hjælper virksomheder med at frigøre deres potentiale for vækst, ved at give meningsfuld, fremadrettet rådgivning inden for revision, regnskab og skat.
  15 jobs
 • Scandic Hotels A/S
  Scandic er nordens største hoteloperatør med mere end 10.000 nysgerrige kolleger på 280 hoteller i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Polen. I Danmark har Scandic 28 hoteller og flere er på vej de kommende år, derfor søger vi flere kolleger.
  8 jobs
 • Pramo Løn & Regnskab ApS
  Pramo har specialiseret sig i outsourcing af administrative opgaver, inden for regnskab, bogføring og løn.Vælger du Pramo til at løse dine administrative opgaver, vil du opleve at vi tager dig og din virksomhed seriøst.
  0 jobs
 • Dansk Industri
  Dansk Industri er Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation. Vi repræsenterer 18.000 små og store virksomheder fra stort set alle grene af dansk erhvervsliv over hele landet.
  15 jobs
 • Entreprenør Benny Petersen A/S
  Med udgangspunkt i Jerslev i det vestlige Sjælland dækker Entreprenør Benny Petersen A/S hele Sjælland og København. Vi udfører alle former for entreprenør-arbejde for erhverv, private og offentlige bygherrer i både hoved- og fagentrepriser samt storentrepriser.
  3 jobs
 • Fonden Concura
  Fonden ConCura er en non-profit fond der udfører forebyggende, afdækkende og behandlende socialpædagogisk arbejde målrettet børn og unge i alderen 8-18 år med mulighed for efterværn op til 23 år.Vores behandlingstilbud er målrettet børn og unge med f.eks.
  1 jobs
 • Greve Kommune
  Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
  29 jobs
 • Gundsø Entreprenør Forretning
  Gundsø Entreprenør Forretning blev grundlagt i 15. juli 1995 af Rene Vesterlyng, men har siden 2006 været et A/S, da næste generation Vesterlyng, i form af Jesper Vesterlyng tog sin plads i bestyrelsen og dermed for alvor påbegyndte et generationsskifte.
  3 jobs
 • Jysk Skorstens Service A/S 1 jobs