Betalingsbruger-fordele for jobsøgeren

Som Jobsøger skal du opgradere til betlingsbruger for at få adgangen til samlige services. Når du opgraderer til betalingsbruger får du tre fordele, som beskrives herunder.

Produkt-del 1: Din jobsøgerprofil opgraderes
Som betalingsbruger får du en opgraderet jobsøgerprofil, som dels er fremhævet, dels er placeret i den øverste del af af søgeresultaterne og dels er frikøbt, således at alle de jobudbydere, der er oprettet, kan kontakte dig, uden at de skal betale for det. Den opgraderede jobsøgerprofil er et rigtigt stærkt redskab til jobjagten, da mange private jobudbydere ikke ønsker at annoncere deres job, men hellere selv vil finde deres kommende jobsøger via jobsøger-søgemaskinen. jobsøgerprofilen kan sammenlignes med indrykning af en jobsøgerprofil i en avis, hvilket mange gjorde tidligere og mange faktisk stadig gør.

Produkt-del 2: Du får adgang til den samlede jobsøgemaskine
Som betalingsbruger får du adgang til alle jobs i søgemaskinen, bestående af webadresser til de ledige jobs rundt omkring på Nettet som søgerobotterne har fundet. For at give et så omfattende overblik over jobmarkedet som muligt medtages jobs fra mange kilder, herunder private virksomheder, offentlige organisationer, jobsider mv. Der er kun få jobs, der er oprettet manuelt af oprettede brugere. På alle jobs er der en rapporteringsfunktion, hvor en bruger hurtigt kan rapportere, hvis der er en datafejl, eller hvis kilden der linkes til ikke fungerer.

Produkt-del 3: Du får hurtigere besked om nye jobs
Som betalingsbruger får du hurtigere besked, når der kommer nye jobs ind i databasen. Dermed får du mulighed for at kontakte jobudbyderne hurtigere, hvilket kan være en væsentlig parameter ifht. at få jobbet. En jobudbyder med en attraktiv stilling, bliver normalt kontaktet af et stort antal jobsøgere og kører derfor ofte meget hurtigt træt i de mange henvendelser. Hvis man er blandt de første der kontakter jobudbyderen, kan man nå at gøre et indtryk, mens jobudbyderen stadig har overskud.