Arbejdsmarkedets Tillægspension (43 jobannoncer)

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab, og spiller en væsentlig rolle i det danske pensionssystem.

ATP forvalter en formue på 785 mia. kr. og er blandt Europas største investorer.

ATP’s primære opgave er at arbejde for økonomisk grundtryghed og bidrage til effektiv velfærd. Det gør vi ved at skabe højst mulige afkast på investeringer til gavn for pensionister, der modtager ATP Livslang Pension.

ATP er meget mere end pension. Vi løser opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark, da vi administrerer en lang række velfærds- og sikringsordninger, som er med til at sikre grundtryghed for de fleste.

Din karriere. Danskernes tryghed.
I ATP kan du investere din karriere i spændende udviklingsprojekter eller i den løbende forbedring af vores drift. Du kan arbejde med ansvarlig investering af en pensionsformue på 785 mia. kr. eller med effektiv administration af velfærds- og sikringsydelser for 250 mia. kr., der skaber tryghed for danskerne.

Uanset, hvor du starter din karriere i ATP, så kan vi garantere dig ca. 3000 kolleger, der er lige så fantastiske og forskellige som det samfund, vi arbejder for. Alle er på forkant med deres felt, har et hjerte, der banker for kunderne samt har udvikling i blodet.

I Danmarks største pensions-, investerings-, og administrationsforretning vil du opleve, hvor vanedannende det er, når ledere og medarbejdere arbejder begejstret sammen om at jagte høje afkast og konstante forbedringer for samfundet.