Jeg søger stilling som receptionist, ejendomsfunktionær, bud, naturmedarbejder, ufaglært , gartner, kundeservicemedarbejder eller transport i Vestjylland

Fabriksproduktion, produktion, serviceassistent ved firmaer (ikke fødevarebutikker)
Fabriksproduktion, produktion, serviceassistent ved firmaer (ikke fødevarebutikker)
Erfaringer:

Jeg er uddannet pædagog d. 29. juni – 2016. Under pædagoguddannelsen samt efterfølgende har jeg opbygget erhvervserfaring fra bland andet arbejdet som tjener på Nørre Vosborg, som områdeansvarlig i Netto, og som lukkeansvarlig i Normal og som pædagog. Udover pædagoguddannelsen har jeg gennemgået 4 måneders værnepligt på kasernen i Holstebro.

Jeg kan lide at arbejde med fysiske opgaver, og ser mig selv som værende både beslutningsdygtig og initiativrig og mødestabil.

Jeg bliver omtalt som en positiv, pligtopfyldende, og hjælpsom person. Jeg ser mulighederne frem for begrænsningerne og vil helst have flertallet med, da jeg kender til vigtigheden af fælles forståelse og mål, og hvad det betyder for resultatet af et samarbejde.

Jeg reflekterede ofte over mine handlinger på kasernen, og sammenkoblingen af mine pædagogiske evner med det til tider hårde og disciplinerede miljø. På baggrund af samarbejdsøvelser og grænseudfordrende oplevelser i et stærkt kammeratskab, har jeg en god forståelse for, hvorfor sammenhold gør stærk.

Samtidig har jeg et godt gåpåmod og besidder en god drivkraft. Disse egenskaber gør jeg brug af når en opgave skal løses. For mig er det vigtigt både at bruge krop og hoved, hvilket vil sige at jeg godt kan lide at følge et mål/ide helt til ende, både mentalt og fysisk, og gerne på en kreativ og spændende måde.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].