Jeg søger stilling som administrativ medarbejder, receptionist, ejendomsfunktionær, advokatsekretær, kontorassistent eller direktionssekretær i Storkøbenhavn, Nordsjælland eller København

Jeg har igennem min skoletid arbejdet siddeløbende i Netto og Normal samt været piccoline hos Ald...
Jeg har igennem min skoletid arbejdet siddeløbende i Netto og Normal samt været piccoline hos Aldi’s hovedkontor. Her har jeg blandt andet stået for oplæring af nye medarbejdere, kundekontakt, lagerstyring, rengøring osv. Disse opgaver har medført, at jeg er meget struktureret i mit arbejde, er god til at omgås nye mennesker, samt åben for nye opgaver og udfordringer. Som person er jeg meget loyal, pålidelig, glad og mødestabil. Jeg har let til smil og har en positiv attitude, som smitter af på mine omgivelser og medmennesker.

Jeg søger en stilling som administrativ medarbejder/piccoline i mit/mine sabbatår, da jeg tænker dette kunne være spændende, inspirerende og lærerigt, inden jeg starter på et studie i fremtiden. Jeg tror på, at jeg kan gøre dagligdagen bedre for mine kollegaer, da jeg er pligtopfyldende, målrettet og engageret i alt mit arbejde. Jeg har gennem mine tidligere jobs tilegnet mig gode menneskelige og servicemindede kompetencer, og altid fået af vide, at jeg er vellidt og en udadvendt kollega.

Så hvis i kan bruge en smilende og serviceminded pige i det næste år, så er det mig i mangler!
Erfaringer:

Til stillingen som piccoline har jeg en masse relevant erfaring som jeg vil kunne benytte mig af. Min erfaring fra mine tidligere jobs, som blandt andet piccoline og service- og kassemedarbejder i både Netto og Normal, gør at jeg arbejder struktureret, grundigt, selvstændigt, effektivt og er meget serviceminded. Derudover kaster jeg mig også gerne over andre opgaver, som måske ikke er de typiske. Jeg har i mine tidligere jobs fået stor ros for at yde en ekstra indsats uanset opgavens art og omfang, samt for mit bidrag til at skabe et godt kollegialt miljø.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].