Jeg søger stilling som apoteker, kemiker, laborant, levnedsmiddeltekniker, kvalitetskoordinator, produktionschef eller kvalitetschef i Storkøbenhavn, Nordsjælland eller København

Jeg søger job som laborant inden for felter som analytisk kemi, molekylærbiologi, immunologi, his...
Jeg søger job som laborant inden for felter som analytisk kemi, molekylærbiologi, immunologi, histologi, mikrobiologi (stor interesse for) metoder og teknikker.

Jeg søger job som GMP supporter eller andre supporter stillinger inden for kemi og biologi.

Jeg er bosat i Syddanmarkylland og har ingen familie på Sjælland, men min kæreste er bosat og arbejder i Kalundborg. Jeg bruger min fritid på at danse salsa, lave mad og deltage i koncerter, mest jazz.

Min kontrakt hos Eurofins Steins Laboratorium i Vejen udløber d. 31. august 2021, men kan starte før min kontrakt udløber.
Erfaringer:

Jeg er laborant. Jeg har 2,5 års erfaring i at arbejde i laboratoriet.

Min erfaring er analytisk kemi, molekylærbiologiske, histologiske og immunologiske metoder der giver gode forsætning i at forstå jeres processer og metoder.
Jeg har en dybdegående forståelse og erfaring med kvalitetssystemet GMP samt dokumentation. Jeg har gode forudsætninger til let at kunne forstå og lære de forskellige processen og vedligeholde det hos jer.

Metoder:
PCR, oprensning og ekstration af DNA/RNA/protein, SDS PAGE, Western Blotting, pipette robot væske håndteringssystemer

Rose-Gottlieb og Schmid-Bondzynski-Ratzlaff af fedt, samt GAFTA og FOSFA
Polarimetrisk- og enzymatisk analyse af stivelse
Kjeldahl metoden

Jeg har erfaring med at arbejde i internationale virksomheder og kan nemt skifte mellem dansk og engelsk tale samt skrift.

Jeg har flair og hurtig til at tilegne mig IT-systemer, især erfaring med E-LIMS og instrumenter håndtering. Jeg hat stort mod på at lære udstyr, samt de teknikker der anvendes.

Jeg har en smittende energi, et knaldgodt humør samt trives, når jeg er omgivet af ligesindede og finder udveksling af viden meget værdsættende. Jeg trives med et højt tempo, i et hurtigt ændret miljø, fungerer fint i pressede situationer på en systematisk og struktureret måde.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].