Jeg søger stilling som receptionist, fysioterapeut, kiropraktor, ergoterapeut, diætist, kontorassistent eller kundeservicemedarbejder i Fyn eller Sydjylland

Jeg er en meget rolig, smilende og struktureret person, som har været på arbejdsmarkedet i rigtig...
Jeg er en meget rolig, smilende og struktureret person, som har været på arbejdsmarkedet i rigtig mange år på fuld tid og haft meget lidt fritid. Nu vil jeg gerne have tid til mere end arbejde, og vil derfor gerne arbejde færre timer om ugen. Jeg er lidt af en blæksprutte med mange forskellige administrative færdigheder.
Erfaringer:

Jeg blev udlært tandklinikassistent og forblev på samme klinik i 15 år.
I disse år fik jeg mange gode relationer med ”kunderne” – der opstod en god kontakt og jeg følte næsten jeg lærte dem at kende og havde en god fornemmelse af hvordan de hver især skulle håndteres/behandles. Jeg er god til at lytte og jeg viser ro, overskud og sympati. Og sammen med en god forståelse for kundens behov så følte jeg selv jeg havde en mere personlig relation til mange af dem.
Udover klinikassistent rollen blev jeg mere og mere receptionsansvarlig. Jeg havde i mange år ansvaret for alt det administrative: Kundefakturering, indberetning til sygesikringen, mødebooking, telefonbetjening, betaling af klinikkens fakturaer, vareindkøb, lønindberetning, bogføring.
Jeg var vellidt, og havde et meget nært forhold til såvel ledelse som kollegaer.
Jeg flyttede til Kolding og var klinikassistent og klinikreceptionist i et par år. Hvorefter jeg besluttede mig for at forstærke mine administrative sider. Og var i bogholderi i nogle år. Først i kreditor og dernæst i debitor afd. Jeg udførte bla. tilpasninger af masterdata med fragtoplysninger i henhold til samhandelsaftaler, og jeg beskæftigede mig med elektroniske indbetalinger, udligning og bogføring. I denne periode tog jeg et kursus i erhvervsrelateret engelsk.
Jeg blev ansat som regnskabskoordinator i en international virksomhed hvor den daglige tale foregik på engelsk, da jeg havde stor kontakt til mange nationaliteter. Jeg var i virksomhedens service afd. Hvor samarbejdet med montører på de forskellige sites var vigtig da jeg stod for kontroller og viderefakturering. Jeg udførte bla. KPI reportering for både den danske og tyske afd. Jeg var support for projekt manageren ifbm. garantisager, og jeg reporterede med debitor status til ledelsesmøder.
I 2011 blev jeg kontaktet af en norsk virksomhed jeg havde været i kontakt med et par år tidligere. Virksomheden var lige startet op med filial i Danmark og havde brug for en kundekonsulent. Virksomheden udviklede EDI backoffice it løsninger, og solgte disse inkl. support og kundeservice til norske, svenske og danske aktører på el og gas markedet.
Jeg blev ansat til at varetage de danske kunder, og skulle være back-up for mine norske og svenske kollegaer for kundebaserne i de respektive lande.
Jeg er pt i en uopsagt stilling som teamleder, men ønsker en mindre hektisk hverdag med færre timer om ugen. Jeg arbejder med bla. ordrebehandling, reklamationsbehandling og support af hjemmeside.
Jeg er 47 år, bor i Fredericia med min mand. Vi har tilsammen 4 børn på 25, 22, 21 og 18 år.
Jeg er som person meget serviceminded. Jeg er en meget hjælpsom, loyal og ærlig person. Jeg ligger stor vægt på at skabe tillid og gode relationer til folk. At møde andre med åbenhed, imødekommenhed og positivt sind er vigtigt. Jeg synes selv jeg er god til at se muligheder i nye udfordringer. Jeg er energisk, pligtopfyldende og har let til smil selvom dagen kan blive lidt hektisk.
Jeg giver gerne en ekstra hånd med, hvis der er brug for det. Om det er en kollega der skal have hjælp, eller om det er for at få dagens opgaver færdiggjort eller lign.
Jeg brænder for at gøre en forskel, og jeg er typen der gerne skaber dialog og ser udfordringer som en gave. Jeg er løsningsorienteret, struktureret, og ansvarsfuld. Min intuition og min evne til at være detalje orienteret, har af og til været til stor gavn i mine tidligere jobs. Mine værdier er at være ærlig og imødekommende, samt at være åben overfor alle nye udfordringer og se dem med lyst sind. Jeg har let til smil og er som person positiv, glad og fokuseret.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].