Jeg søger stilling som direktør, afdelingsleder eller produktionschef i Storkøbenhavn, Nordsjælland eller København

Ønsker job med ledelsesansvar. Har erfaring med ledelse og organisation, kontrakt og byggejura, b...
Ønsker job med ledelsesansvar. Har erfaring med ledelse og organisation, kontrakt og byggejura, budget- og økonomistyring, strategi, personaleudvikling, tilbudsledelse, arbejdsmiljø og sikkerhed, salg og markedsføring.
Erfaringer:

Trives med strategisk ledelsesansvar for ledere og specialister med stærke professionelle kompetencer, personaleudvikling, driftsoptimering, forandringsledelse og motivation af organisationen mod at nå fælles mål.

Har erhvervet en solid ledelses erfaring og et indgående kendskab til bygge- og anlægsbranchen gennem 25 år. Erfaring med kontraktforhandlinger og byggejura og sammensætning af projektteams indenfor både hoved- og totalentrepriser.

Erfaring med strategisk ledelse og organisatorisk udvikling af forretningsområder. Ledelseserfaring med ledelse af specialister indenfor kabel- og ledningsarbejder, vand og fjernvarme, gas og VVS samt generelle bygge- og anlægsopgaver, såsom jord-, vej-, kloak- og belægningsarbejder, råhus- og beton, byggemodninger, miljø- og forureningsopgaver, vandbygning og fundering, drift, service og glatførebekæmpelse.
Derudover erfaring med ledelse af erhvervsbyggerier og store komplekse infrastrukturprojekter som metro- og motorvejsbyggeri.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].