Jeg søger stilling som apoteker, kemiker, kemiingeniør eller levnedsmiddeltekniker i Storkøbenhavn, Nordsjælland eller København

Personligt er jeg ambitiøs og positiv med stor interesse i at arbejde med kvalitetsstyringssystem...
Personligt er jeg ambitiøs og positiv med stor interesse i at arbejde med kvalitetsstyringssystemer, kvalitetskontrol, GMP samt udvikling og godkendelse af lægemidler i Life Science. Undervejs i min uddannelse til farmaceut har jeg været i halvandet års praktik hos Orkla Care A/S Lynge, hvor jeg lærte virksomheden at kende både på produktions- og procesniveau, men også ved at samarbejde med ledelsen om styrings- og planlægningsopgaver.

Efter min uddannelse har jeg arbejdet kortvarigt hos Ferrosan Medical Devices A/S primært med styring af en pakkelinje og taget et 9 ugers GMP-kursus. Som en del af GMP Praktikken, arbejdede jeg hos Chr. Hansens A/S `QC-afdelingen med arkivering af papir og elektroniske dokumenter.
Som person er jeg lærenem og hurtig til at omstille mig. Jeg er altid klar til at give en hjælpende hånd til en kollega, hvis de har brug for det.

Jeg er oprindeligt fra Uganda, men har boet i Danmark siden jeg var 13 år gammel, og boede hos en dansk plejefamilie indtil 18-årsalderen. Jeg har kørekort, og bor i kollektiv i Lyngby, hvor jeg nyder at være tæt på offentlig transport. Jeg er villig til at flytte tættere på arbejdet.
Erfaringer:

Fra GMP-uddannelsen på Pharmakon A/S , har jeg lært, tolkning af diverse bekendtgørelser i lægemiddelloven og Eudralex vol. 4. Som en del af uddannelsen har jeg været GMP praktikant hos Chr. Hansen og varetaget GMP relevante opgaver så som, at finde måde at løfte GMP niveau indenfor arkivering og dokumentation i QC-afdelingen. Praktikken blev afsluttet med en skrevne SOP samt holdt præsentationer/undervisning i møde med kemiker og teknikker i afdelingen

Dette kravede kompetencer som:
-God kommunikation så tekniker letter kan forstå og bruge SOP`en i hverdag.
-God samarbejdsevner med tekniker og kemiker, ordensens for arkiv,
- Kvalitetsmindset som sikre GMP kravene opfyldes bedst muligt.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].