Jeg søger stilling som lagermedarbejder, administrativ medarbejder, køkkenmedarbejder, ufaglært , kontorassistent eller kundeservicemedarbejder i Midtjylland

Job søger inden for kontor området. Jeg uddannet kontorassistent. har de sidste 5 år været selvst...
Job søger inden for kontor området. Jeg uddannet kontorassistent. har de sidste 5 år været selvstændig inden for restauration og online handel. P.t arbejder jeg indenfor forsendelse og ordrebehandling.
Erfaringer:

Min erfaring har givet mig en stor indsigt i planlægning, og en stor selvstændighed i forhold til de faggrupper jeg har beskæftiget mig med, samt kundepleje og kundekontakt. Jeg har haft ansvaret for min egen virksomhed, derudover har jeg en del erfaring fra andre faggrupper hvor jeg har haft med salg, kundeservice, all round kontoropgaver, lager og produktion at gøre. Bliver jeg ansat hos jer får i en person der er vant til at arbejde selvstændigt, og kan løse pludselige opståede arbejds relaterede opgaver inden for kontor, produktion, lager, detail og salg det være sig reklamationer, telefonisk betjening ordrebehandling, korrespondance via mail. Jeg er meget engageret i det jeg beskæftiger mig med.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].