Jeg søger stilling som kommunikationsmedarbejder, sælger, indkøber, administrativ medarbejder, receptionist, kontorassistent, logistikmedarbejder, kundeservicemedarbejder eller transport i Vestjylland eller Midtjylland

Jeg vil gerne arbejde i en virksomhed hvor man har en bred berøringsflade. Enten via kolleger ell...
Jeg vil gerne arbejde i en virksomhed hvor man har en bred berøringsflade. Enten via kolleger eller arbejdsopgaver. Gerne i Supply Chain.

Jeg går gerne nye, innovative veje i forsøget på at opnå det bedst mulige resultat. Det bedste resultat skabes dog ikke ved at gå enegang, men i samarbejde med kolleger. Jeg tager gerne ansvar, og jeg er en handlekraftig person, som får tingene til at ske – igen i samarbejde med mine kolleger. Jeg trives i situationer, der kræver overblik og hurtige reaktioner, men med fokus på detaljerne. Jeg er i stand til hurtigt at sætte mig ind i nye arbejdsgange og processer, og jeg har stor forståelse for andres processer og synergien af et godt samarbejde de enkelte afdelinger imellem.
Erfaringer:

Min erhvervserfaring har primært været fokuseret omkring administration, koordinering, planlægning og rådgivning. Dette har både været meget lokalt, men også på den europæiske og globale scene. Som medarbejder tager jeg et personligt ansvar, lader aldrig problemer ligge uløst hen og træffer beslutninger på et velovervejet grundlag. Ligeledes er jeg i besiddelse af et højt engagement og en positiv og fleksibel indstilling til tingene. Jeg er forandringsparat og omstillingsvillig, og jeg trives i en dynamisk hverdag.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].