Jeg søger stilling som kommunikationsmedarbejder, marketingmedarbejder, projektleder eller kundeservicemedarbejder i Storkøbenhavn eller København

Jeg brænder for at strukturere, koordinere og køre kampagner og projekter igennem lige fra ide ti...
Jeg brænder for at strukturere, koordinere og køre kampagner og projekter igennem lige fra ide til eksekvering på tværs af platforme og stakeholders. Det giver mig en kæmpe tilfredshedsfølelse at være en del af en proces fra start til slut, se det færdige resultat blive gennemført og kunne se effekten på bundlinjen i sidste ende.
Erfaringer:

Jeg arbejder på nuværende tidspunkt som Brand Manager hos et stort internationalt firma indenfor iGaming. Det startede oprindeligt som en lille iværksætter virksomhed, hvor jeg var den eneste ansatte. Da jeg har været en del af virksomheden stort set fra starten af, har jeg altid haft det overordnede ansvar for driften og har prøvet kræfter med stort set alle aspekter inden for virksomheden, herunder styret forskellige projekter indenfor bl.a. marketing, produktlancering, events og branding. Har i dag stadig det overordnede ansvar for driften af vores online websites og står for alt relateret til produktudvikling, vedligeholdelse og opdatering af vores websites, kampagneudvikling – fra ide til eksekvering, udførelse af den digitale marketingstrategi, udformning samt gennemførelse af div. marketing projekter, opfølgning på kampagner og mål, analyse og rapportering.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].