Jeg søger stilling som kulturmedarbejder, kreativ medarbejder eller voksenunderviser i Bornholm eller København

Jeg drømmer om et job, hvori der indgår arbejde med kultur, kommunikation og sprog i bred forstan...
Jeg drømmer om et job, hvori der indgår arbejde med kultur, kommunikation og sprog i bred forstand. Fx HR medarbejder i en virksomhed, eller samarbejde om og tilrettelæggelse af reklamekampagner.

Mht undervisning er jeg stadig meget interesseret i at undervise på gymnasialt niveau.

Jeg er 57 år, bosiddende i Rønne, har 3 børn, 1 voksen, og 2 yngre, der også bor her. Jeg vil beskrive mig selv som et analytisk menneske med kreative evner for sprog og udarbejdelse af tekster til enhver lejlighed.
Erfaringer:

2012-2020 HF-underviser på KVUC i fagene Dansk, Kulturforståelse og Dansk som andetsprog. Udover at undervise og føre adskillige hold til eksamen, har jeg været faggruppeformand og beskikket censor i skriftligt dansk

1993-2012 Før HF underviser i AVU - også ved KVUC, hvor jeg underviste voksne i især Dansk, men også Engelsk i en bred vifte a niveauer. Også her var jeg faglig koordinator og beskikket skriftlig censor.

Udbuddet af stillinger på Bornholm er begrænset, så det sidste 3/4 år har jeg været fastansat som folkeskolelærer, men er som det ses meget sulten efter andre udfordringer.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].