Jeg søger stilling som kulturmedarbejder i København

Jeg søger job som kulturmedarbejder
Ingen yderligere bemærkninger
Erfaringer:

Jeg er kontoruddannet i Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, EU-Direktoratet, jeg var i turnusordning, kom vidt omkring i alle led og kanter, alle 4 markedskontorer, bogholderi, kassen og sad i receptionen i 2 måneder!
Nogle af de mest dominerende ansvarsområder var journalisering af post, registrering af handyrstilmeldinger, slagteriindberetninger, daglig bogføring, bankafstemning, registrering af værdipost, udtagning af indløste checks, indskrivning af kasserapport, månedsregnskab og månedlige afstemninger, sagsbehandling, telefonhenvendelse fra kunder/producenter, udbetaling af støtte til eksportører/producenter, svarede henvendelser div. Vi honorerede støtte til landmænd, hvis de overholdt bestemte regler for miljø, fødevaresikkerhed, dyre- og plantesundhed samt dyrevelfærd.

Jeg er efterkommer af midlertidigt sammenbrud af usædvanlig herkomst, dvs. jeg kommer mig over en periode, som havde midlertidig forstyrrelse af psykisk karakter! Jeg er kommet videre, jeg stemmer for, jeg bygger et nyt legeme op, altså jeg er under rekreation af et provisorisk herredømme!
Jeg søger sjældent maskerede forekomster, men altid på ny deltager jeg i særværdigheder, som stillestående indkomst, kombination af fremskrivende karakter, solidaritet, vanrøgelse og mægtig dualitet! Jeg kan tilbyde en sælsom interesse, fremadrettet delegation, trofast karakter og ligetil selskab!
Jeg har erhvervet meget i min tid i Direktoratet, mest af alt var mit samarbejde i centrum, vi havde et rygende samspil, hyggelige vekslinger, sammenkomster, møder, sociale events, udveksling af ideer, bevægelser oa.
Jeg føler, jeg kan bidrage med social kunnen, det har jeg anlæg for, jeg lever af at snakke og en gang i mellem lytte! 😊
Jeg vil hamstre viden og anciennitet, hvor jeg er tiltrukket af jobindekset, at der er vækstmuligheder, ansvar og medindflydelse, mangfoldighed! Jeg kan i den grad bidrage med sociale matineerer og med akkord!! Jeg er i forløb med recovery, jeg har haft en stillestående periode, hvor jeg var under rekreation! Jeg vil erhverves, hvor der er alsidigt, internationalt, nuanceret og sammensat!! Og med superlativ infrastruktur!
Mine forventninger er personlige, at man lever op til standarden, er i overensstemmelse med virksomhedens vision og mission og det indbyrdes samspil! Falde til hos "familien", og bidrage med min personlige profession eller mit kald!
Jeg synes godt om jeres tilbud, der er gode udviklingsmuligheder, god humor og plads til alle!!
Ydermere kan jeg tilbyde ekstrem fanatisme af, at vi mennesker har evner, som går ud over vores fatteevne, kroppen helbreder sig selv på sådan en måde, at det er næsten overnaturligt!! Grunden til at jeg nævner dette er, fordi jeg selv helbredte mirakuløst, hvor jeg var, hvor jeg er i dag - det er en forskel som nat og dag som dag og nat!! Vi er alle kaldet til noget større end os selv, vi er kommet til jorden for at efterlade én i bedre stand og velvilje, end da vi gik ind i det! Men dette er et andet forum!
Jeg tillader mig stræbende at finde licitation af jeres udbud!!!
Jeg glæder mig herfra til Damaskus - og tilbage igen - for en fremadrettet alliance!
De sidste 8 år har jeg arbejdet samme sted i "Second A", en genbrugstøjsforretning, der er tale om skånevilkår, jeg arbejder frivilligt en dag om ugen, resten af tiden går jeg til sang undervisning! Jeg er selvudlært sælger, jeg er selvudlært sanger, jeg er selvudlært aforisme opremser!
Mange tak!
Kærlig hilsen
Silvana Gersanovska


Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].