Jeg søger stilling som lærer eller voksenunderviser i Århus

Folkeskolelærer: Du kan søge stillinger som lærer i folkeskolen på forskellige klassetrin, afhæng...
Folkeskolelærer: Du kan søge stillinger som lærer i folkeskolen på forskellige klassetrin, afhængigt af din erfaring og præferencer.

Indskolingslærer: Med din erfaring som indskolingslærer i 1. klasse kan du søge stillinger, der fokuserer på undervisning af yngre elever.

Mellemtrinslærer: Med din erfaring som mellemtrinslærer i 4.-6. klasse kan du søge stillinger, der fokuserer på undervisning af elever på dette klassetrin.

Udskolingslærer: Med din erfaring som udskolingslærer kan du søge stillinger, der fokuserer på undervisning af ældre elever, typisk i 7.-9. klasse.

Specialundervisningslærer: Med din erfaring inden for specialundervisning kan du søge stillinger som specialundervisningslærer, hvor du arbejder med elever med særlige behov og tilpasser undervisningen til deres individuelle behov.

Dansk som andetsprog-lærer: Med din uddannelse og videreuddannelse inden for dansk som andetsprog kan du søge stillinger, der fokuserer på at undervise elever, der har dansk som deres andetsprog.

Mentor: Med din erfaring som privatunderviser og mentor kan du overveje at søge stillinger som mentor eller tutor, hvor du kan arbejde med enkeltelever eller mindre grupper for at hjælpe dem med deres akademiske og personlige udvikling.

Pædagogisk konsulent: Med din erfaring og videreuddannelse inden for coaching og lederskab kan du også overveje at søge stillinger som pædagogisk konsulent, hvor du rådgiver og vejleder andre lærere og skoleledere i deres pædagogiske praksis.
Erfaringer:



Profil:
Jeg er en erfaren lærer med en solid uddannelsesbaggrund og en passion for undervisning. Jeg har en læreruddannelse fra Århus Dag og Aften Seminarium med linjefag i matematik, idræt, og svømmelæreruddannelsen. Jeg har også suppleret min uddannelse med kurser og videreuddannelser, herunder inden for specialundervisning, dansk som andetsprog og coaching.

Tidligere jobs:
Jeg har arbejdet som lærer på forskellige skoler og undervist i forskellige klassetrin. Jeg har erfaring med undervisning i dansk, matematik, engelsk, idræt, billedkunst, madlavning og natur/teknik. Jeg har også haft kontaktlærerroller og har arbejdet med specialundervisning og unge med særlige behov.

Generelle kompetencer:
Jeg har en stærk faglig viden inden for de fagområder, jeg har undervist i, herunder dansk, matematik, og idræt. Jeg har også gode kommunikationsfærdigheder og evnen til at formidle komplekst indhold på en forståelig måde til mine elever. Jeg er en engageret og motiverende underviser, der skaber en positiv læringsmiljø og tager højde for individuelle behov og forskellige læringsstile.

Menneskelige kompetencer:
Jeg er empatisk og har en god evne til at opbygge tillid og relationer til mine elever, deres forældre og mine kolleger. Jeg er lydhør over for elevernes behov og har en positiv og støttende tilgang til undervisning. Jeg er også fleksibel og i stand til at tilpasse min undervisning for at imødekomme forskellige elevers niveauer og behov. Jeg har også gode samarbejdsevner og er vant til at arbejde i teams med andre lærere og pædagogisk personale.

Samlet set er jeg en engageret og kompetent lærer med en bred vifte af undervisningserfaringer og færdigheder. Jeg er dedikeret til at skabe et stimulerende og støttende læringsmiljø for mine elever og bidrage til deres faglige og personlige udvikling.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].